Nuoret ja nuoret aikuiset koolle Olohuoneeseen

  • Ajankohtaista

Nuoret ja nuoret aikuiset koolle Olohuoneeseen

Helmikuussa kerroimme panostavamme tänä keväänä seurakuntamme nuorisotyössä erityisesti yhteyden rakentamiseen, vapaaehtoistiimien vahvistamiseen ja uusien toimintatapojen kehittämiseen.

Jatkamme kevättä seuraavasti:

  • keskiviikkoillan jumalanpalvelukset, Tukikohdat, ovat tauolla toistaiseksi
  • ke 23.2. klo 19 IG live @tukikohtajkl
  • ke 2.3. klo 18–21 avoimet ovet kirkolla – pastori Riksu ja suntio Lauri toivottavat sut lämpimästi tervetulleeksi istumaan teekupin ääreen, pelaamaan pingistä ja vaan hengailemaan yhdessä!
  • alkaen ke 9.3. klo 19 Olohuone, sisäänkäynti pääovista – Olohuoneeseen voi tulla vapaasti viettämään aikaa yhdessä. Illan aluksi kokoonnumme sivusali Lydiaan, jossa ohjelmassa voi olla esimerkiksi lyhyt opetus tai alustus, keskustelua pöydissä, rukousta ja ylistystä. Illat jatkuvat vapaasti teekupin äärellä, pingismatsissa, musajameissa, mitä ikinä keksitäänkin – kirkko on käytössä, ja porukalla voidaan lähteä vaikkapa pulkkamäkeen, pelaamaan biljardia tai notskille… Tuu mukaan, luodaan olkkarista yhteinen juttu!

Samalla jatkamme työtä nuorisotyön tulevien suunnitelmien eteen, ideoimme uutta ja varustamme vapaaehtoisjohtajia ja -tiimejä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan prosessiin ja pohtimaan kanssamme, millainen yhteisö olemme ja millaiseksi haluamme toimintamme muotoutuvan!

Edelleen kannustamme nuoria ja nuoria aikuisia kokoontumaan yhteen myös pienemmissä porukoissa. Kirkon tilat ovat varattavissa pienryhmien käyttöön seurakunnan toimistosihteerin ja suntion kautta (yhteystiedot).

Huom! Jos haluaisit päästä ideoimaan yhteisiä juttuja, tai et vielä kuulu mihinkään tiimiin tai pienryhmään, ota pikaisesti yhteyttä nuorisopastoriimme Riksuun, niin kutsumme sinut mukaan.

Rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä – että he olisivat meissä niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa. Silloin maailma uskoo, että sinä lähetit minut. (Joh. 17:21)

Lisätiedot nuorisopastori Riikka ”Riksu” Siltalalta (yhteystiedot, @pastoririksu).