Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Ajankohtaista

Vapaaehtoisille kiitos!

Kansainvälisen vapaaehtoisten päivän innoittamana päätimme julkistaa kolme vapaaehtoistekoa vuodelta 2023. Valintakriteereitä oli kaksi: vapaaehtoisten toiminta on luonut osallisuutta osallistua seurakuntaan ja palaute on tullut seurakuntalaisilta.

  • Ajankohtaista

Ruoka-apukassien jakelu alkaa 5.1.

Jyväskylän helluntaiseurakunta aloittaa yhteistyön Ruoka-apu Lyydian satelliittipisteenä uuden vuoden alkaessa. Ensimmäinen ruokakassien jako tapahtuu helluntaikirkolla perjantaina 5.1.2024. Tehtävään tarvitaan useita vapaaehtoisia huolehtimaan kassien jaosta esimerkiksi kerran kuussa.

  • Ajankohtaista

Toimiston uudet aukioloajat

Seurakuntamme toimisto on jatkossa avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-14. Lisäksi joulukuun alusta toimisto palvelee myös aulan infossa tiistaisin klo 16-18 ja joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10-11.

  • Ajankohtaista

Työntekijät tutuksi: Mikko Leppänen

Mikko Leppänen vastaa puhelinsoittoon Addis Abebasta Etiopiasta kansainvälisen kristillisen koulun piha-alueelta. Mikko ei ole sattumalta koulun pihalla, vaan koulu on Mikon lähetyskenttä. Mutta miten eri puolilla maailmaa asuneen Mikon matka johti ensin Laukaan Vihtavuoreen ja sitten Etiopiaan?

  • Ajankohtaista

Työntekijät tutuksi: Heidi Kotamäki

Nyt tutustumme Heidi Kotamäkeen, jonka näemme perheineen usein Jyväskylän helluntaikirkossa, vaikka hänet luetaankin seurakunnan lähetystyöntekijöiden joukkoon. Nykyisin Heidi toimii Fidan ulkomaantyön taloushallinnon tehtävissä kotimaasta käsin ja tarpeen mukaan matkustaen.

  • Ajankohtaista

Villasukkia Romaniaan

Kaipaavatko kätesi tekemistä? Löytyykö kaapistasi villalankoja? Haluaisitko osallistua konkreettisesti lähetystyöhön? Nyt sinulla on mahdollisuus siihen!

  • Ajankohtaista

Työntekijät tutuksi: Sofia Korpela

Edellisessä työntekijät tutuksi -jutussa saimme tutustua Sofia Korpelan puolisoon, Jani-Matti ”Masa” Korpelaan.  Avioparin elämä risteilee tiiviisti yhdessä, mutta nyt käännämme katseen Sofiaan ja hänen polkuunsa lapsuudesta tähän hetkeen.

  • Ajankohtaista

Heidi Laamasta esitetään lapsi- ja perhepastoriksi 

Vanhimmisto esittää seurakunnalle, että uudeksi lapsi- ja perhepastoriksi valitaan Heidi Laamanen. Aloitamme nyt asiaan liittyvän rukousajan, joka jatkuu sunnuntaihin 23.4.2023. Toivomme, että seurakunta sitoutuu rukoukseen seuraavien viikkojen ajan. Otamme myös erittäin mielellämme palautetta vastaan esitykseen liittyen.

  • Ajankohtaista

Lapsityöhön toiminnanohjaaja kevätkaudeksi 

Anni Manninen aloitti osa- ja määräaikaisena lapsityön toiminnanohjaajana helmikuussa. Hän toimii resurssityöntekijänä, jonka tehtäviin kuuluu lapsityön organisointia.

Seurakuntamme pastorit hoitavat kevätkaudella lapsi- ja perhetyön pastorin rooliin kuuluvat tehtävät.