Ajankohtaista

Ajankohtaista

 • Ajankohtaista

Työntekijöiden kesälomat

Seurakunnan toiminta jatkuu läpi kesän, mutta työntekijämme lomailevat kukin vuorollaan. Tarkat loma-ajat näet tästä artikkelista.

 • Ajankohtaista

Tärkeä tiedote seurakuntalaisille

Kuten olemme aiemminkin todenneet, tämä vuosi on seurakuntamme talouden osalta tiukka. Kassatilanteen vuoksi vanhimmisto ja talous- ja hallintojaosto vetoavat nyt seurakuntaan.

 • Ajankohtaista

Kiitos Telluksesta!

Oli upea nähdä yli 800 lähetystyöstä kiinnostunutta Jyväskylässä yhteisen asian äärellä. Tilaisuuksia seurattiin lisäksi yhtäaikaisesti jopa 200 livelähetysyhteyden kautta eli meitä oli koossa jonkin matkaa toistatuhatta osallistujaa tärkeiden aiheiden äärellä.

 • Ajankohtaista

Toimistoajat 1.3. alkaen

Maaliskuun alusta alkaen toimistomme on avoinna ti klo 14–16, ke klo 10–13 ja to klo 10–13.

 • Ajankohtaista

Työntekijät tutuksi: Helena Tedder

Helena Tedder työskentelee osa-aikaisesti lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö Fidan maaohjelmaneuvojana Etiopian pääkaupungissa Addis Abebassa. Mutta kuka onkaan tämä leijonaemo, jota puolison työkutsut ovat heitelleet eri puolille maailmaa?

 • Ajankohtaista

Sirpa Malin jättää toimiston

Seurakunnassamme koittaa uusi vaihe, kun pitkään toimistosihteerinä palvellut Sirpa Malin siirtyy toisen työnantajan palvelukseen. Sirpan vastuulla olleiden lukuisien hallinnon tehtävien hoitoa järjestellään helmikuun aikana.

 • Ajankohtaista

Toivotko toimintaa miehille?

Jos koet tarvetta miesten kokoontumisille, joissa jaetaan kokemuksia miehenä olemisesta, kasvamisesta ja miehen elämän haasteista, tule kertomaan näkemyksesi, mitä sinä näiltä tapahtumilta toivoisit.

 • Ajankohtaista

Talkoisiin Tellus-konffaan

Tellus-lähetyskonferenssi järjestetään kirkossamme 22.-23.3.2024. Odotamme osallistujiksi niin lähetystyöstä innostuneita kuin omaa paikkaansa etsiviä eri puolilta Suomea. Onnistuneen tapahtuman järjestämiseksi tarvitsemme runsaasti vapaaehtoisia mukaan monenlaisiin talkootehtäviin.

 • Ajankohtaista

Vapaaehtoisille kiitos!

Kansainvälisen vapaaehtoisten päivän innoittamana päätimme julkistaa kolme vapaaehtoistekoa vuodelta 2023. Valintakriteereitä oli kaksi: vapaaehtoisten toiminta on luonut osallisuutta osallistua seurakuntaan ja palaute on tullut seurakuntalaisilta.

 • Ajankohtaista

Ruoka-apukassien jakelu alkaa 5.1.

Jyväskylän helluntaiseurakunta aloittaa yhteistyön Ruoka-apu Lyydian satelliittipisteenä uuden vuoden alkaessa. Ensimmäinen ruokakassien jako tapahtuu helluntaikirkolla perjantaina 5.1.2024. Tehtävään tarvitaan useita vapaaehtoisia huolehtimaan kassien jaosta esimerkiksi kerran kuussa.

 • Ajankohtaista

Toimiston uudet aukioloajat

Seurakuntamme toimisto on jatkossa avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-14. Lisäksi joulukuun alusta toimisto palvelee myös aulan infossa tiistaisin klo 16-18 ja joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10-11.