Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Ajankohtaista

Ilmoittautuminen lasten kesäleireille avoinna

Kesäkuussa järjestämme jälleen lapsille kesäleirit leirikeskuksessamme Toivakassa. Pienempien kesäleirin teemana on Hyvä Paimen, ja isommat pääsevät osallistumaan Operaatio Superlöytöön. Ilmoittautuminen on avoinna 1.–29.5. verkkosivujemme ja toimistomme kautta. Kummallekin leirille mahtuu mukaan 30 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

  • Ajankohtaista

Uusia jäseniä ehdolla vanhimmistoon

Vanhimmisto haluaa esitellä seurakunnalle neljä seurakuntamme jäsentä, jotka ovat lupautuneet olemaan käytettävissä vanhimman tehtävään. Vanhimmisto pyytää seurakuntalaisia rukoilemaan prosessin puolesta. Nykyiset vanhimmiston jäsenet ottavat mielellään myös vastaan palautetta tähän esitykseen liittyen.

  • Ajankohtaista

Tiedote: Voimassa olevat koronaohjeistuksemme

Edelleen haluamme kantaa vastuumme ja pitää huolen toisistamme myös seurakunnan tilaisuuksissa. Muistutammekin, että käytämme kirkolla edelleen kasvomaskia (tai visiiriä), huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, emmekä tule kirkolle, jos meillä on lieviäkään flunssaan tai koronaan liitettävissä olevia oireita.

  • Ajankohtaista

Lahjoita hätäapua ukrainalaisille!

Emme ota vastaan tavaralahjoituksia Ukrainan kriisiin. Pyydämme ohjaamaan kriisiavun taloudellisena tukena Fida Internationalin kautta. Fida on jo toimittanut apua perille ja jatkaa työtä hyödyntäen tehokkaasti yhteistyöverkostojaan.

  • Ajankohtaista

Nuoret ja nuoret aikuiset koolle Olohuoneeseen

Olohuone avautuu piristämään nuorten keväisiä keskiviikkoja! Samalla jatkamme työtä nuorisotyön tulevien suunnitelmien eteen, ideoimme uutta ja varustamme vapaaehtoisjohtajia ja -tiimejä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan prosessiin ja pohtimaan kanssamme, millainen yhteisö olemme ja millaiseksi haluamme toimintamme muotoutuvan!

  • Ajankohtaista

Tiedote: Tervetuloa kirkkoon!

Yhteiskunnan yleistä linjaa seuraten poistamme kaikki kokoontumisrajoitukset. Sunnuntaista 20.2. alkaen tilaisuuksiin mahtuu siis mukaan täysi salillinen osallistujia! Jatkamme edelleen kasvomaskien (tai visiirien) käyttöä ja pidämme jokainen huolta hyvästä käsihygieniasta.

  • Ajankohtaista

Armi Hintikkaa muistaen

Seurakuntamme arvostettu ja pitkäaikainen pastori Armi Hillevi Hintikka ylennettiin kirkkauteen 16.1.2022. Armi ahkeroi kokosydämisesti Herran työssä, jotta sanoma Jeesuksesta tavoittaisi kaikki ihmiset. Armin muistoa kunnioittaen toivomme evankeliumin työlle menestystä Jyvässeudulla.

  • Ajankohtaista

Armi Hintikka in memoriam

Seurakunnalle annetaan tiedoksi, että pitkäaikainen työntekijämme, pastori Armi Hintikka, nukkui pois sairauden uuvuttamana Jyväskylässä 16.1.2022.

  • Ajankohtaista

Tiedote: Avaamme toimintaamme

Sunnuntain jumalanpalveluksiin klo 11 ja 15 kirkolle pääsali Alfrediin mahtuu 450 osallistujaa ja sivusali Lydiasta tilaisuutta voi seurata livelähetyksen kautta 150 osallistujaa.