Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Ajankohtaista

Työntekijät tutuksi: Hannamari Ahvenus

Seuraavaksi tutustumme lasten ja perheiden pastoriimme Hannamariin, joka haluaisi nähdä seurakunnassa enemmän rosoisuutta ja kuvailee seurakuntaa paikaksi ”johon saa tulla – ja johon pitäisi tulla – juuri silloin, kun elämässä on mitä tahansa haasteita”.

  • Ajankohtaista

Työntekijät lomalla

Työntekijöidemme kesälomat jakautuvat kesäkuusta elokuuhun. Läpi kesän tavoitettavissa on aina vähintään kaksi pastoreistamme sekä joko toimistosihteerimme tai suntiomme.

  • Ajankohtaista

Työntekijät tutuksi: Sirpa Malin

Haastatteluun saapuu innostuksesta säteilevä Sirpa. ”No kun tämä hengellinen osuus toimenkuvassa innostaa!”, hän huokaisee hymyillen. Ilo on helppo ymmärtää, kun seurakuntamme toimistosihteerin tehtävissä vuodesta 2013 toiminut Sirpa alkaa purkaa auki elämänsä tarinaa.

  • Ajankohtaista

Tiedote: Voimassa olevat koronaohjeistuksemme

Edelleen haluamme kantaa vastuumme ja pitää huolen toisistamme myös seurakunnan tilaisuuksissa. Muistutammekin, että käytämme kirkolla edelleen kasvomaskia (tai visiiriä), huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, emmekä tule kirkolle, jos meillä on lieviäkään flunssaan tai koronaan liitettävissä olevia oireita.

  • Ajankohtaista

Lahjoita hätäapua ukrainalaisille!

Emme ota vastaan tavaralahjoituksia Ukrainan kriisiin. Pyydämme ohjaamaan kriisiavun taloudellisena tukena Fida Internationalin kautta. Fida on jo toimittanut apua perille ja jatkaa työtä hyödyntäen tehokkaasti yhteistyöverkostojaan.

  • Ajankohtaista

Nuoret ja nuoret aikuiset koolle Olohuoneeseen

Olohuone avautuu piristämään nuorten keväisiä keskiviikkoja! Samalla jatkamme työtä nuorisotyön tulevien suunnitelmien eteen, ideoimme uutta ja varustamme vapaaehtoisjohtajia ja -tiimejä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan prosessiin ja pohtimaan kanssamme, millainen yhteisö olemme ja millaiseksi haluamme toimintamme muotoutuvan!

  • Ajankohtaista

Tiedote: Tervetuloa kirkkoon!

Yhteiskunnan yleistä linjaa seuraten poistamme kaikki kokoontumisrajoitukset. Sunnuntaista 20.2. alkaen tilaisuuksiin mahtuu siis mukaan täysi salillinen osallistujia! Jatkamme edelleen kasvomaskien (tai visiirien) käyttöä ja pidämme jokainen huolta hyvästä käsihygieniasta.

  • Ajankohtaista

Armi Hintikkaa muistaen

Seurakuntamme arvostettu ja pitkäaikainen pastori Armi Hillevi Hintikka ylennettiin kirkkauteen 16.1.2022. Armi ahkeroi kokosydämisesti Herran työssä, jotta sanoma Jeesuksesta tavoittaisi kaikki ihmiset. Armin muistoa kunnioittaen toivomme evankeliumin työlle menestystä Jyvässeudulla.

  • Ajankohtaista

Armi Hintikka in memoriam

Seurakunnalle annetaan tiedoksi, että pitkäaikainen työntekijämme, pastori Armi Hintikka, nukkui pois sairauden uuvuttamana Jyväskylässä 16.1.2022.