Tiedote: Muutoksia nuorisotyössä

  • Ajankohtaista

Tiedote: Muutoksia nuorisotyössä

Tämän kevään aikana panostamme seurakuntamme nuorisotyössä erityisesti yhteyden rakentamiseen, vapaaehtoistiimien vahvistamiseen ja uusien toimintatapojen kehittämiseen.

Keskiviikkoillan jumalanpalvelukset, Tukikohdat, jäävät tauolle 3.2. alkaen ainakin kuukaudeksi. Tällä ajalla yhteistä ja vuorovaikutteista sisältöä on tarjolla Tukikohdan Instagram-tilillä keskiviikkoisin klo 19 alkavassa IG-livessä (@tukikohtajkl).

Tukikohdan tauon aikana ideoimme uutta, keräämme voimia ja valmistelemme yhteistyössä Tukikohdan ja koko nuorisotyömme tulevia suunnitelmia. Tiedotamme seuraavista askelista Tukikohdan Instagram- ja Facebook-tilin kautta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan prosessiin ja pohtimaan kanssamme, millainen yhteisö olemme ja millaiseksi haluamme toimintamme muotoutuvan!

Haluamme myös kannustaa nuoria kokoontumaan yhteen pienemmissä porukoissa. Myös kirkon tilat ovat varattavissa pienryhmien käyttöön. Heti kun pandemiarajoitukset vähenevät, järjestämme kirkolla myös mahdollisuuksia vapaamuotoiseen yhdessäoloon isommalla joukolla.

Jos haluaisit päästä mukaan yhteisiin juttuihin, tai et vielä kuulu mihinkään tiimiin tai pienryhmään, ota pikaisesti yhteyttä nuorisopastoriimme Riksuun, niin kutsumme sinut mukaan.

Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan, niin teille annetaan lisäksi myös kaikki tämä. (Matt. 6:33)

Lisätiedot nuorisopastori Riikka ”Riksu” Siltalalta (yhteystiedot).