Seurakunta

Armollinen ja turvallinen yhteisö

Ketä olemme

Olemme Jyväskylässä kokoontuva helluntaiseurakunta, joka haluaa olla koti kaikille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan turvalliseen kristilliseen yhteisöön!

Seurakuntamme on perustettu vuonna 1926 ja nykyään siihen kuuluu noin 2 040 jäsentä. Kokoonnumme Jyväskylän Hippokselle syksyllä 2019 valmistuneessa Helluntaikirkossa.

Seurakuntaa johtaa vanhimmisto, jonka työskentelyyn osallistuvat myös seurakunnan pastorit. Seurakunnan johtavana pastorina toimii Esa Hyvönen. Seurakuntatyössä ja tarvittaessa johtavan pastorin sijaisena toimii pastori Tuomo Lehtimäki. Pastori Heidi Laamanen johtaa lapsi- ja perhetyötä, pastori Riikka ”Riksu” Siltala vastaa nuorisotyöstä ja pastori Sandesh Roberts kansainvälisestä ja maahanmuuttajatyöstä.

Seurakunnassamme työskentelee myös suntio Lauri Mäkinen sekä siistijä. Palkatun henkilöstön apuna seurakunnan monipuolisen ja aktiivisen toiminnan mahdollistaa suuri joukko tehtäviinsä sitoutuneita vapaaehtoisia. tSeurakunnan toiminta rahoitetaan kokonaisuudessaan jäsenten vapaaehtoisilla lahjoituksilla.

Mihin uskomme

Toiminta

Tutustu seurakunnan toimintaan

Seurakuntamme on koti kaikille. Tule rohkeasti mukaan turvalliseen kristilliseen yhteisöön.

Lapset ja perheet

Seurakuntamme on myös lasten seurakunta! Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita mukaan niin heidän omiin juttuihinsa kuin koko seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin.

Nuoret ja opiskelijat

Jumala on kiinnostunut sinusta. Tule mukaan, jaetaan elämää, opitaan uskosta ja kasvetaan yhdessä.

Lähetystyö ja aktiot

Haluamme on olla voimakkaasti lähetystyöhön panostava seurakunta, joka kasvattaa myös uusia lähetystyöntekijöitä.