Osallistu

Tervetuloa mukaan!

Järjestämme säännöllisesti ohjelmaa niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin senioreille. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan ja osallistumaan!

Kokoonnumme sunnuntaisin klo 11 yhteiseen jumalanpalvelukseen sekä kuun ensimmäistä sunnuntaita lukuun ottamatta klo 15 kansainväliseen kaksikieliseen jumalanpalvelukseen (englanti/suomi). Lisäksi keskiviikkoisin klo 19 järjestämme nuorekkaan jumalanpalveluksen Tukikohdan, jonne kaikenikäiset ovat myös tervetulleita.

Syvempää yhteyttä toisiin seurakuntalaisiin voit löytää myös säännöllisesti kokoontuvista pienryhmistä. Seurakuntaelämään kuuluvat myös erilaiset kuukausittain tai harvemmin toistuvat tilaisuudet ja tapahtumat.

Monipuolinen lapsi- ja nuorisotyömme tarjoaa niin perheen pienimmille kuin aikuisuuden kynnyksellä oleville turvallisen, rennon ja positiivisen paikan kasvaa ja viettää aikaa. Seurakuntamme seniori- ja diakoniatyö puolestaan mahdollistavat yhteyden kokemisen vielä sittenkin, kun voimat alkavat vähetä ja seurakunnan tilaisuuksiin saapuminen käy vaikeammaksi.

Haluatko mukaan palvelemaan?

Vapaaehtoistyöntekijöillä on tärkeä rooli seurakuntamme toiminnassa. Haluaisitko sinä tulla mukaan johonkin palvelutiimiin?

Ota yhteyttä seurakunnan toimistoon tai pastoreihimme (ks. yhteystiedot), tai tule rohkeasti juttelemaan kirkolla sinua kiinnostavassa tehtävässä palvelevien kanssa, niin ohjaamme sinut tiiminvetäjän puheille. Voit jättää tietosi myös ilmoittautumislomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tällä hetkellä tarvitsemme vapaaehtoistyöntekijöitä esimerkiksi aulaan, lapsityöhön (erityisesti lasten jumiksiin!), nuorisotyöhön sekä tulkkaustiimiin.