Pienryhmät

Pienryhmät ovat elämää yhdessä muiden kanssa.

Pienryhmien tärkein päämäärä on rakkaudelliset ihmissuhteet ja rakentava yhteys. Yhdessä etsimme seurakunnan syvintä olemusta, jossa Jumalan läsnäolo on kaiken keskipiste. Kokoonnumme yhteisen rukouksen ja kiitoksen, hauskanpidon, Sanan tutkimisen, elämän jakamisen, rohkaisun sekä levon ja reissailun merkeissä.

Jokainen pienryhmä on uniikki ja tärkeä. Pienryhmät kokoontuvat erilaisina ja erilaisilla kokoonpanoilla eri puolilla Jyväskylää. Usein kokoontumispaikkoina ovat kodit, mutta käytössä ovat olleet myös kahvilat, metsäpolut, kirkon tilat, asuinalueiden kerhohuoneet ja kampusalueet. Jokainen pienryhmä määrittää tapaamisaikansa itse.

Jos teillä on jo mukava porukka koossa, olisiko siinä tilaa uusille jäsenille?
Ota yhteyttä sähköpostitse: pienryhmat(at)jklhelluntaisrk.fi tai vastuupastori Tuomo Lehtimäkeen (ks. yhteystiedot), Tutustu myös pariskuntien paristo-pienryhmiin avioliittotyön sivuilla.

Koulutusta pienryhmien johtajille

Etsimme uusia vetäjiä pienryhmille. Ilmoittautumisia otetaan vastaan alla olevalla lomakkeella.

Pienryhmäjohtajakoulu on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut pienryhmätoiminnasta tai jo toimit pienryhmän johtajana ja haluat syventää ymmärrystäsi tehtävästä. Koulu kokoontuu seitsemän kertaa ja siellä käsitellään monipuolisesti pienryhmän johtamista koskevia aihepiirejä eri opettajien johdolla sekä yhdessä keskustellen. Opetusmateriaalina käytetään Pienryhmäjohtajan käsikirjaa, jonka saat omaksesi 10 eurolla.

Ilmoittaudu pienryhmän vetäjäksi

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.