Lähetystyö

Mukana lähettämässä

Pyhän Hengen vuodatuksen jälkeen ensimmäiset kristityt aloittivat evankeliumin julistuksen kaikkialle silloiseen maailmaan. Seurakuntana tiedostamme osallisuutemme ja velvollisuutemme edelleen voimassa olevaan lähetyskäskyyn. Tehtävämme on pitää tarjolla evankeliumin sanomaa kaikilla tavoin kotimaassa ja niissä lähetysmaissa, joihin Jumala on avannut mahdollisuuden ja kutsunut keskuudestamme työntekijöitä. Lähetystyön päämääränä on saavuttaa ihmisiä ja opastaa heidät henkilökohtaisesti Jeesuksen Kristuksen sisäiseen tuntemiseen.

Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Joka uskoo ja saa kasteen, on pelastuva. (Mark. 16:15-16)

Tulevaisuuden visionamme on olla voimakkaasti ja kasvavasti lähetystyöhön panostava seurakunta. Tavoitteenamme on myös kasvattaa uusia lähetystyöntekijöitä. Lähetystyöllämme on selkeä ja pitkäjänteinen suunnitelma, ja työtä tehdään yhdessä helluntaiherätyksen lähetysjärjestöjen Fida Internationalin ja Avainmedian kanssa.

Työntekijämme maailmalla

  • Sofia ja Jani-Matti Korpela sekä Benjamin, Aabel ja Elia, Thaimaa
  • Heidi ja Pekko Kotamäki sekä Manu, Lumia ja Olivia, Aasia (kotimaassa)
  • Mikko ja Annie Leppänen sekä Sofia ja Oliver, Etiopia
  • Nacho Marqués ja María Juan sekä Carmen, Caleb, Miguel ja Sydney, Espanja
  • Virpi ja Tero Mesiäislehto sekä Alvar, Linnea ja Ellen, Tansania
  • Helena ja Samuel Tedder sekä Jonathan, Amanda ja Linda, Etiopia

Seurakuntamme jäseniä työskentelee myös erilaisissa lyhyt- ja pitkäaikaisissa lähetystyön asiantuntijatehtävissä sekä erityistehtävissä.

Aktiot – lyhytaikainen lähetystyö

Aktio, eli ryhmässä tehty lyhyt lähetystyömatka, on hyvä keino kokeilla lähetystyötä. Ryhmä antaa rohkeutta, ja siinä luotu yhteys kantaa vuosien päähän. Vieraan maan kristittyjen kanssa rinnakkain työn tekeminen on rakkautta yli rajojen. Aktiomatkan jälkeen kannat tapaamiasi ihmisiä sydämessäsi ehkä lopun elämäsi.

Lähetämme matkaan valmennettuja tiimejä koulutettujen tiiminjohtajien viemänä. Aktiotyömme keskittyy ensisijaisesti tukemaan omia lähettejämme heidän työssään, mutta vastaamme myös muihin tarpeisiin. Teemme aktiotyötä ensisijaisesti Fida Internationalin kanssa.

Ilman rukousta ei ole lähetystyötä

Rukous on keskeinen osa lähetystyötä. Esirukoilijana teet tärkeää työtä niiden rinnalla, jotka elävät ja uurastavat vieraiden kulttuurien keskellä. Jos haluat sitoutua mukaan rukoilemaan ajankohtaisten tarpeiden ja tilanteiden puolesta, ilmoittaudu rukoustukilistalle ohessa olevalla lomakkeella.

Välitämme läheteiltä saapuvat rukousaiheet listalle ilmoittautuneille pikaisesti – ja toivomme, että listalle ilmoittautuneet sitoutuvat rukoilemaan aiheiden puolesta. Päivitämme mukaan ilmoittautuneet esirukoilijat listoille kerran kuussa.

Huom! Nämä postilistat on tarkoitettu vain esirukousta varten. Mikäli kaipaat uutisia lähetyskentältä tai haluat tukea lähettejä viestein, ota yhteyttä suoraan heihin ja pyydä päästä mukaan heidän uutiskirjejakeluunsa. Yhteystietoja saat tarvittaessa seurakunnan toimistolta.

Liity lähetystyön rukouslistalle

Nimi
Jos sinulla ei ole ollenkaan sähköpostiosoitetta, anna matkapuhelinnumerosi tekstiviestin lähettämistä varten.
Olen:

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.