Yhdistyksen kokous hyväksyi hallituksen esityksen

  • Ajankohtaista

Yhdistyksen kokous hyväksyi hallituksen esityksen

Jyväskylän helluntaiseurakunnan yhdistys ry:n ylimääräinen kokous 27.11.2016 hyväksyi yksimielisesti hallituksen esityksen myydä seurakunnan omistama Lyseonkadun tontti ja kirkkorakennus Jyväskylän kaupungille. Kaupungin tarjoukseen sisältyy myös myyntitarjous uudesta tontista Voionmaan koulukorttelissa.

Kokous avattiin rekisteröitymisellä, jossa varmistettiin, että vain seurakunnan jäsenet voivat mahdollisessa äänestystilanteessa osallistua päätöksentekoon. Koska hallituksen esitykseen ei tullut vastaesityksiä, äänestystä ei tarvinnut järjestää.

Kokous alkoi virallisella järjestäytymisellä, jonka jälkeen hallituksen puheenjohtaja esitteli Uutta kotia kohti -hankkeen historian sekä perustelut hallituksen esitykselle, mukaan lukien neljän eri arvioijan näkemykset nykyisen tontin ja rakennuksen arvosta. Myös seurakunnanjohtaja käytti puheenvuoron ja totesi, että seurakunnan vanhimmisto ja pastorit ovat yksimielisesti hallituksen esityksen takana.

Esityksen johdosta esitettiin useita kommenttipuheenvuoroja, mutta vastaehdotuksia hallituksen esitykselle ei tullut. Pyydetyissä puheenvuoroissa päällimmäisiksi nousivat kysymykset uuden tontin pysäköintimahdollisuuksista sekä mahdollisuus saada kaupungilta vielä nykyistä parempi tarjous. Seurakuntalaisten puheenvuorojen jälkeen kokouksen puheenjohtaja totesi, että ilman vastaesityksiä hallituksen alkuperäinen esitys voidaan hyväksyä yksimielisesti.

Kokouksen ilmapiiri oli erinomainen. Hallitus, vanhimmisto ja pastorit haluavat kiittää seurakuntalaisia upeasta sitoutumisesta hankkeeseen.


Muokattu 27.11. 19:36: muutettu sanamuotoa uuden tontin osalta.