Jyrki Palmi Aikamedian vt. toimitusjohtajaksi (oto.)

  • Ajankohtaista

Jyrki Palmi Aikamedian vt. toimitusjohtajaksi (oto.)

Kristillinen mediatalo Aikamedia Oy on tehnyt uuden strategian, jolla yhtiö pyrkii vastaamaan toimintaympäristön nopeaan muutokseen ja digitalisaation tuomaan haasteeseen. Uusia suunnitelmia aletaan toteuttaa vuoden 2017 aikana. Aikamediassa tehdään myös jotakin toimenkuvien muutoksia ja työtehtävien uudelleenjärjestelyjä.

Toimitusjohtaja Jari Vieltojärvi siirtyy 1.1.2017 alkaen yhtiön talouspäälliköksi. Hän jatkaa myös johtoryhmän jäsenenä. Aikamedian hallituksen puheenjohtajana toimiva seurakunnanjohtajamme Jyrki Palmi toimii toistaiseksi Aikamedian toimitusjohtajana oman toimensa ohella. Tehtävä on osa-aikainen (50 %).

– Käytännössä puoliaikaisuus ei tule paljonkaan näkymään, paitsi fyysisen läsnäolon vähenemisenä. Johdan pastoritiimin kokoukset ja tarvittavat palaverit normaalisti. Työskentelen alkuviikon Keuruulla ja loppuviikon Jyväskylässä. Toiminta pyörii normaalisti ja saamme vahvistusta myös pastori Samuel Tedderin 40-prosenttisesta pääseurakuntaan suuntautuvasta työpanoksesta, Jyrki Palmi toteaa.

Jyrki Palmi on jatkossakin tavoitettavissa normaaliin tapaan puhelimitse ja sähköpostilla.

Lue lisää: Aikamedia uusin suunnitelmin vuoteen 2017