Uutta kotia kohti: Tiedote 6/2018

  • Ajankohtaista

Uutta kotia kohti: Tiedote 6/2018

Rakennustyöt tontilla ovat alkaneet – tämä on enemmän kuin pelkkä rakennusprojekti!

Urakkasopimusten allekirjoitustilaisuus pidettiin Inmecon toimistolla 6.6.18. Tilaisuudessa totesimme, että meille tämä ei ole pelkästään rakennushanke, vaan haasteellinen hengellinen tehtävä. Kerroimme rakentajille rukoilevamme projektin puolesta ja kaikkien rakennushankkeessa työskentelevien puolesta. Muistutimme urakoitsijoita projektin erikoisuudesta myös siinä mielessä, että rahoitus perustuu seurakuntalaisten vapaaehtoisiin lahjoituksiin.

Pääurakoitsija aloitti työt tontilla jo allekirjoituspäivänä. Tontin aitauksen jälkeen alkoivat maansiirtotyöt. Juhannukseen mennessä oli poistettu rakennuksen alta alkuperäinen maa-aines ja täyttö soralla oli alkanut.

Keittiölaitehankinnat eivät kuuluneet toukokuussa päättyneisiin urakkatarjouspyyntöihin. Niistä saatiin tarjoukset neljältä toimijalta, joista osan kanssa käydään jatkoneuvotteluja. Päätös valinnoista jäänee kesälomien jälkeiseen aikaan.

Juhlallinen peruskiven muuraustilaisuus on tarkoitus järjestää tontilla tiistaina 21.8.18 klo 14 alkaen. Tilaisuuteen on kaikille vapaa pääsy.

Rakennustöitä tontilla voit seurata projektin Facebook-sivuilta, johon päivittyy ajankohtaista kuvamateriaalia töiden edistymisestä: facebook.com/uuttakotiakohti. Sivu on katsottavissa myös ilman Facebook-tunnuksia.

 

Lisätietoja:

Anssi Maaranen
etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
050 353 8312

Vesa Moisio
etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
050 349 5561

Jari Nojonen
etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
050 527 4063