Tiedote: Jumalanpalvelukset jatkuvat

  • Ajankohtaista

Tiedote: Jumalanpalvelukset jatkuvat

Annettujen suositusten mukaisesti rajoitamme toimintaamme jo hieman ennakoiden. Tarkennamme linjauksia tammikuun alussa, kun Jyvässeudun tapahtumia koskevat uudet viranomaispäätökset julkaistaan.

Vaikka kokoontumisrajoitukset eivät koske uskonnollisten yhdyskuntien seurakuntien jumalanpalveluksia ja vakiintunutta toimintaa, suhtaudumme vastuullisesti kokoontumisten terveysturvallisuuteen. Suurempien turvaetäisyyksien mahdollistamiseksi otamme sunnuntain ja keskiviikon jumalanpalveluksiin pääsali Alfrediin vain 150 osallistujaa sunnuntaista 2.1.2022 alkaen. Muiden tilaisuuksien ja pienryhmien osalta rajaamme kokoontumiset korkeintaan 20 osallistujaan.

Lisäksi ensi viikosta alkaen tiistain rukousillat siirtyvät toistaiseksi vain etätilaisuuksiksi. Paremman osallistumisen mahdollistamiseksi siirrämme samalla rukousillat Facebookista Zoomiin. Mukaan pääset verkkoselaimella osoitteessa: https://us02web.zoom.us/j/82296453594. Voit myös ladata laitteellesi Zoom-sovelluksen täältä: https://zoom.us/download.

Lasten toiminta jatkuu toistaiseksi ennallaan, kevätkausi käynnistyy sunnuntaina 9.1. Nuorten perinteistä loppiaistapausta ei järjestetä tänä vuonna, mutta keskiviikon jumalanpalveluksen, Tukikohdan, kevätkausi starttaa keskiviikkona 19.1.

Edelleen käytämme kirkolla kasvomaskia (tai visiiriä), huolehdimme käsihygieniasta ja pidämme etäisyyttä toisiimme. Jos sinulla on vähäisiäkään hengitystieinfektioon, flunssaan tai koronaan liitettävissä olevia oireita, jääthän kotiin ja osallistut livelähetyksen välityksellä.

Jatketaan levollisin mielin ja evankeliumin voimasta iloiten ensi vuoteen! Otetaan heti alkuvuodesta aikaa Raamatulle ja rukoukselle niin henkilökohtaisessa aikataulussamme kuin lähipiirissämme.

”Ja nyt minä uskon teidät Jumalan ja hänen armonsa sanan haltuun, hänen, joka on voimallinen rakentamaan teitä ja antamaan teille perintöosan kaikkien pyhitettyjen joukossa.” (Ap.t. 20:32)

Jyväskylässä 31.12.2021

Jyväskylän helluntaiseurakunnan vanhimmisto

Lisätiedot

päätöksiin liittyvät yhteydenotot pyydetään ensisijaisesti vanhimmistolle (yhteystiedot) toimintaan liittyvät käytännölliset kysymykset pyydämme esittämään pastoreille (yhteystiedot)

Päivitys 4.1.2022: Zoom-linkki muutettu