Tiedote: 20 osallistujan tilarajoitus voimaan

  • Ajankohtaista

Tiedote: 20 osallistujan tilarajoitus voimaan

Päivityksenä edelliseen tiedotteeseen rajaamme pandemiatilanteen kiristyttyä uusimpia viranomaispäätöksiä seuraten jumalanpalveluksiin paikan päällä osallistuvien määrää tammikuun loppuun saakka (ks. tiedote 31.12.2021).

Niinpä pyydämme, että osallistut jumalanpalvelukseen livelähetyksen kautta kotoa, jos se suinkin on mahdollista. Näin varaamme kirkolla olevat paikat heille, jotka eivät pysty osallistumaan tilaisuuksiin internetin välityksellä.

Sunnuntaista 9.1. alkaen klo 11 ja klo 15 alkaviin jumalanpalveluksiin mahtuu 20 osallistujaa pääsali Alfrediin. Lisäksi sivusali Lydiassa ja yläsali Idassa tilaisuutta voi seurata livelähetyksen välityksellä 20 osallistujaa kummassakin. Kaikkiin saleihin saavutaan pääoven kautta ja niistä poistutaan tilaisuuden jälkeen ohjatusti. Narikka ei ole käytössä, vaan päällysvaatteet otetaan mukaan saliin.

Kirkolla käytämme kasvomaskia (tai visiiriä), huolehdimme käsihygieniasta ja pidämme etäisyyttä toisiimme. Ethän tule kirkolle, jos sinulla on vähäisiäkään hengitystieinfektioon, flunssaan tai koronaan liitettävissä olevia oireita.

Muu toiminta

Keskiviikon jumalanpalveluksemme Tukikohta järjestetään 19.1. ja 26.1. vain etänä YouTube-kanavallamme.

Lasten säännölliset kokoontumiset (kerhot, kuoro jne.) jatkuvat muutoin normaalisti paikan päällä kirkolla, mutta sunnuntaista 9.1. alkaen lasten jumikset siirtyvät Zoomiin. Myös uutena käynnistyvä varkkijumis aloittaa Zoomissa.

Tiistain rukousillat jatkuvat etänä Zoomissa (ks. linkki kalenterista). Ensi viikolla rukoilemme yhdessä Zoomin välityksellä myös maanantaina klo 19 ja keskiviikkona klo 18.

Keskiviikon päivätilaisuudet jatkuvat helmikuussa.

Muiden tilaisuuksien ja pienryhmien osalta rajaamme aiemmin tiedottamamme mukaisesti kokoontumiset korkeintaan 20 osallistujaan.

Jatketaan yhteistä rukousta kaupunkimme puolesta. Muistetaan rukouksin ja yhteydenotoin erityisesti heitä, jotka elävät arkeaan kaiken tämän keskellä yksin – puhelinsoitto, someviesti tai turvallinen piipahdus portailla voi olla tärkeämpää kuin osaat ajatella. Ollaan rohkeita ja otetaan yhteyttä toisiimme!

Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo Herralle: ”Sinä olet minun turvani ja linnani, minun Jumalani, johon minä luotan.” (Ps. 91:1–2).

Jyväskylässä 7.1.2022

Seurakunnan koronaryhmä *

Lisätiedot

  • toimintaan liittyvät käytännölliset kysymykset pyydämme esittämään pastoreille (yhteystiedot)
  • rajoituspäätöksiin liittyvät yhteydenotot pyydetään osoittamaan ensisijaisesti vanhimmistolle (yhteystiedot)

* Seurakunnan koronaryhmä on pandemiakauden alussa tilanteen vaatimaan nopeaan toimintaamme koskevaan päätöksentekoon koottu monialainen ryhmä, jossa on vanhimmiston edustajien ja pastorien lisäksi mukana eri alojen asiantuntijoita. Ryhmän koollekutsujana toimii johtava pastori Esa Hyvönen.