Tiedote: Kolmannes paikoista käytössä

  • Ajankohtaista

Tiedote: Kolmannes paikoista käytössä

Keski-Suomen siirryttyä jälleen pandemian leviämisvaiheeseen Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on määritellyt alueellemme uusia kokoontumisrajoituksia 6.12.2021 alkaen. Sitä myöten seurakuntamme vanhimmisto on linjannut seuraavaa:

Vaikka kokoontumisrajoitukset eivät koske uskonnollisten yhdyskuntien seurakuntien jumalanpalveluksia ja vakiintunutta toiminta, kokoontumisten terveysturvallisuus on meidän yhteinen vastuumme. Seuraamme siis viranomaisten ohjeita ja suosituksia, ja rajaamme useiden kirkkokuntien linjaa mukaillen tilaisuuksiemme osallistujamäärän kolmannekseen normaalista kapasiteetista 6.12.2021 alkaen.

Tämän rajauksen myötä pääsali Alfrediin mahtuu 200 osallistujaa. Livelähetykset jumalanpalveluksista jatkuvat tuttuun tapaan. Turvavälien mahdollistamiseksi siirrämme myös tiistain rukousillan pääsaliin. Osallistumisrajoitukset eivät koske alle 16-vuotiaita eli lasten toiminta jatkuu ilmoitetusti syyskauden loppuun asti.

Luovumme myös yhteislaulusta ja tarjoiluista tilaisuuksien yhteydessä jo sunnuntaista 5.12.2021 alkaen.

Käytämme kirkolla kasvomaskia (tai visiiriä), huolehdimme käsihygieniasta ja pidämme etäisyyttä toisiimme. Jos sinulla on vähäisiäkään hengitystieinfektioon, flunssaan tai koronaan liitettävissä olevia oireita, jääthän kotiin ja osallistut livelähetyksen välityksellä.

Tarkasta tilanne yksittäisten tilaisuuksien osalta verkkokalenteristamme. Mahdolliset tapauskohtaiset ohjeistukset kirjataan kalenterissa kyseisen tilaisuuden tietoihin. Tiedot mahdollisista muutoksista löydät myös Facebook- ja Instagram-tileiltämme.

Rukoillaan varjelusta ja voimia toinen toisillemme, ja siunataan koko rakasta kotimaatamme. Olemme yhä #korkeimmansuojassa.

Veljeni ja sisareni, olkaa yksinomaan iloisia, kun kohtaatte kaikenlaisia koettelemuksia. Tehän tiedätte, että teistä tulee kestäviä, kun uskoanne testataan. Kestävyys puolestaan johtaa täydelliseen lopputulokseen. Se tekee teistä valmiita ja ehjiä, niin ettei teissä ole mitään puutteita. Jos teiltä kuitenkin puuttuu viisautta, pyytäkää sitä Jumalalta. Te saatte pyytämänne; Jumala antaa kaikille reilusti eikä moiti ketään. (Jaak 1:2–4 UT2020)

Levollista ja turvallista joulukuuta!

Jyväskylässä 3.12.2021
Jyväskylän helluntaiseurakunnan vanhimmisto

Lisätiedot

päätökseen liittyvät yhteydenotot pyydetään ensisijaisesti vanhimmistolle (ks. yhteystiedot) toimintaan liittyvät käytännölliset kysymykset pyydämme esittämään pastoreille (ks. yhteystiedot)