Tiedote: Avaamme kirkon pienryhmille

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Tiedote: Avaamme kirkon pienryhmille

Viranomaisten ohjeita ja suosituksia seuraten avaamme Helluntaikirkon (Tapahtumakeskus Helmin) pienryhmille 3.–16.5.2021.

Sallittuja ovat korkeintaan 20 henkilön kokoontumiset, edellyttäen että turvaohjeistuksia noudatetaan. Suosittelemme edelleen kasvomaskin käyttöä ja pyydämme kaikkia pienryhmiä huolehtimaan vähintään kahden metrin turvaväleistä kaikissa tilanteissa. Pienryhmien vetäjiä pyydämme varaamaan tarvitsemansa tilat ennakkoon seurakunnan toimiston tai pastoreiden kautta. Kokoontumisia varten tulee varata riittävän suuri tila, jotta turvavälien noudattaminen on mahdollista.

Seurakuntamme suuremmat tilaisuudet järjestetään edelleen livelähetyksinä YouTubessa ja Facebookissa tai etätapaamisina Zoomin kautta. Lapsi- ja varkkityössä järjestetään lisäksi pienimuotoisia kokoontumisia ulkona. Tarkemmat tiedot kaikista tilaisuuksistamme päivittyvät verkkokalenteriimme: jklhelluntaisrk.fi/kalenteri.

Kevät jatkuu toiveikkaissa merkeissä. Jatketaan edelleen pandemiaan liittyvien ohjeiden noudattamista ja muistetaan kaupunkimme tilannetta rukouksin. Luotetaan, että sinnikkyys pandemiataistelussa palkitaan ja valoisa kesä toisi tullessaan myös mahdollisuuksia tavata kasvotusten isommallakin joukolla.

Seurakuntamme pastorit ovat edelleen tavoitettavissasi puhelimitse. Voit ottaa yhteyttä myös pastoripäivystykseen tiistaista torstaihin klo 12–14 (puh. 050 409 5967).

Pitkä odotus ahdistaa sydäntä, elämä elpyy, kun toive täyttyy. (Snl. 13:12)

Lisätiedot

Esa Hyvönen, johtava pastori
Ari Kuisma, vanhimmiston puheenjohtaja
Hannamari Ahvenus, pastori, lapsi- ja perhetyö
Tuomo Lehtimäki, pastori, seurakuntatyö
Timo Raassina, pastori, nuorisotyö
Sandesh Robert, pastori, Jyväskylä International Christian Fellowship

kaikkien sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi

puhelinnumerot verkkosivuillamme: jklhelluntaisrk.fi/yhteystiedot