Piirustuskampanja lapsille

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Piirustuskampanja lapsille

Huomio kaikki lapset! Pidätkö piirtämisestä? Nyt tarvitsemme apuasi!

Seurakuntamme lapsityö on saamassa uuden, värikkään ja iloisen ilmeen ja nyt sinulla on mahtava tilaisuus osallistua sen tekemiseen. Piirrä kuva lempieläimestäsi, mukavasta harrastuksesta tai lelusta, josta kovasti tykkäät. Voit myös piirtää kuvan kaveristasi, tai vaikka itsestäsi. Jos nämä ideat eivät innosta, voit keksiä jonkun iloisen ja kirkkoon sopivan aiheen ihan itse.

Piirrä kuvasi mieluiten yksivärisenä ja mahdollisimman selkeästi niin, että piirroksesi ääriviivat näkyvät. Muista kirjoittaa piirustuksen kääntöpuolelle nimesi ja ikäsi.

Piirtämäsi kuvan/kuvat voit tuoda seurakunnan postilaatikkoon tai lähettää postitse osoitteeseen Jyväskylän helluntaiseurakunta, Lapsityö, Okkerinkatu 2, 40700 Jyväskylä. Skannatun kuvan voi lähettää myös osoitteeseen hannamari.ahvenus@jklhelluntaisrk.fi. Piirustusaikaa on toukokuun alkuun asti, tuothan tai lähetäthän piirustuksesi meille ennen äitienpäivää.

Toimittamalla piirustuksesi meille annat seurakunnalle luvan käyttää sitä (ja osia siitä) lapsityön mainostuksessa ja muussa seurakuntamme viestinnässä. Kaikki piirustukset osallistuvat myös kevään ja syksyn aikana pidettävään taidenäyttelyyn seurakunnan tiloissa, ja saattaapa niitä vilahtaa myös seurakunnan somekanavilla. Nyt siis kynät esiin ja piirtämään! 🙂

Terkuin
Hannamari ja muut lapsityön ohjaajat

Lisätiedot: Hannamari Ahvenus, etunimi.sukunimi[a]jklhelluntaisrk.fi, 050 409 9176