Tiedote: Tervetuloa kirkkoon 18.5.2021 alkaen

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Tiedote: Tervetuloa kirkkoon 18.5.2021 alkaen

Tervetuloa kirkkoon!

Tämä uutinen on ilo jakaa kanssanne: Alueemme viranomaissuosituksia ja ohjeita seuraten avaamme kirkon ovet jumalanpalvelustoiminnalle tiistaista 18.5.2021 alkaen.

Tilaisuuksien toteutumisen edellytyksenä on turvallisen osallistumisen varmistaminen jokaiselle. Pidetään siis edelleen huolta toisistamme ja huolehditaan turvaväleistä sekä käsihygieniasta ja käytetään kasvomaskeja. Jos sinulla on edes lieviä koronaan tai flunssaan liitettävissä olevia oireita, jää kotiin ja osallistu tilaisuuksiin livelähetyksen kautta.

Tilaisuuksiin osallistuvien käytössä ovat pääsali Alfred, sivusali Lydia sekä aula. Yhteensä mukaan mahtuu turvavälein siis 180 osallistujaa (Pyhän Hengen iltaan 40). Suljemme kirkon ovet sallitun osallistujamäärän täyttyessä.

Tilanteesta johtuen naulakot eivät ole käytössä, emme järjestä kahvituksia, emmekä laula yhteislauluja. Pidämme myös istuessamme etäisyyttä muihin kuin samassa taloudessa asuviin henkilöihin tai ystäviin, joita tapaamme muutenkin.

Vaikka meillä onkin vielä matkaa edessä vapaampiin kokoontumisiin, kiitetään tästä mahdollisuudesta tulla yhteen ja kokoonnutaan kirkolle iloiten! Myös livelähetykset tilaisuuksistamme jatkuvat normaalisti.

Viikoittaiset tilaisuudet kirkolla ja livelähetyksenä

ti klo 19 Pyhän Hengen ilta Facebookissa ja kirkolla
ke klo 19 Tukikohta YouTubessa ja kirkolla kesätaukoon saakka
su klo 11 Jumalanpalvelus YouTubessa ja kirkolla
su klo 15 International Service vain YouTubessa elokuuhun saakka

Tapaamisia kasvotusten on tarjolla myös lapsille ja perheille. Pyhäkoulu järjestetään su 23.5. ja 30.5. klo 11 kirkolla, ja Minipyhiksenä YouTubessa su 6.6. klo 10.30. Tarkemmat tiedot löydät lasten kalenterista verkkosivuiltamme.

Viestimme toiminnastamme ja mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Instagram).

Lisätiedot

Esa Hyvönen, johtava pastori
Ari Kuisma, vanhimmiston puheenjohtaja
Hannamari Ahvenus, pastori, lapsi- ja perhetyö
Tuomo Lehtimäki, pastori, seurakuntatyö
Timo Raassina, pastori, nuorisotyö
Sandesh Robert, pastori, Jyväskylä International Christian Fellowship

kaikkien sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
puhelinnumerot verkkosivuillamme

Edit: 21.5. sallittua osallistujamäärää pienennetty