Syyspäivät 2021 yhteistyössä maakuntien kanssa

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Syyspäivät 2021 yhteistyössä maakuntien kanssa

Valtakunnallinen syyspäivätoimikunta on vallitsevien tilanteiden johdosta päättänyt, että syksyllä 2021 Syyspäivät toteutetaan poikkeusjärjestelyin. Yksipäiväinen tapahtuma järjestetään lauantaina 25.9.2021 yhteistyössä maakuntien kanssa.

Tällä ratkaisulla halusimme vastata koronakauden myötä kasvaneeseen yhteyden, jakamisen ja kohtaamisen kaipuuseen. Maakunnalliset tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden kokoontua yhteen turvallisesti ja mahdollisesti edelleen voimassa olevat alueelliset rajoitukset huomioiden.

Tulevan Syyspäivän teema on “Valloittava seurakunta” Suomen helluntaiseurakuntien uuden yhteisen strategian mukaisesti. Päivä koostuu yhteisistä opetuksista, keskusteluista sekä rukouksesta. Osa ohjelmasta valmistellaan Syyspäivätoimikunnan johdolla ja lähetetään viime vuoden Syyspäivä-verkkoseminaarin tapaan verkon välityksellä kaikkiin maakunnallisiin kokoontumisiin.

Tapahtuman yhteistä sisältöä tullaan valmistelemaan loppukevään aikana yhteistyössä maakuntien kanssa. Yhteisen ohjelman lisäksi päivän aikataulussa on tilaa paikan päällä maakunnissa toteutettavalle omalle sisällölle. Maakunnissa on myös mahdollista järjestää omaa aluekohtaista ohjelmaa jo perjantaina 24.9.

Tiedotamme seurakunnille kevään aikana päivän sisällöstä, ohjelmasta sekä tapahtuman toteutukseen liittyvistä käytännön asioista. Tiedot päivittyvät ajantasaisesti myös tapahtuman verkkosivuille osoitteessa www.syyspaivat.info. Verkkosivulta löytyy myös linkki viime syksyn Syyspäivä-verkkoseminaarin tallenteisiin, joita seurakunnat voivat edelleen hyödyntää tutustuessaan uuteen yhteiseen strategiaamme ja pohtiessaan sen käyttöönottoa.

Vuoden 2022 Syyspäivät järjestetään Tampereella 6.–8.10.2022, jolloin pääsemme jälleen kokoontumaan yhteen. Syyspäivätoimikunta päätti myös vakiinnuttaa tapahtuman järjestämisajankohdaksi syksystä 2022 alkaen viikon 40, mikä on hyvä huomioida seurakuntien omassa suunnittelussa.

Uskomme, että tänäkin vuonna Syyspäivässä Jumala haluaa rohkaista, vahvistaa ja tuoda toivoa meille ja työhömme. Tapahtumassa tullaan käsittelemään yhteisen strategiamme pohjalta nousevia teemoja. Erityisesti haluamme panostaa yhteyden rakentamiseen ja antaa tilaa vuorovaikutukselle. Toivotamme kaikki Suomen helluntaiseurakunnat lämpimästi tervetulleiksi mukaan syksyn tapahtumaan!

Valtakunnallinen syyspäivätoimikunta