Lahjoita hätäapua ukrainalaisille!

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Lahjoita hätäapua ukrainalaisille!

Emme ota vastaan tavaralahjoituksia Ukrainan kriisiin. Pyydämme ohjaamaan kriisiavun taloudellisena tukena Fida Internationalin kautta.

Sota Ukrainassa on aiheuttanut humanitaarisen hätätilan. Fida on aloittanut hätäapukeräyksen ja ensimmäiset erät on toimitettu jo perille kodeistaan paenneiden ihmisten luo. Keräyksellä hankitaan esimerkiksi ruokaa, suojaa, hygieniatarvikkeita, vettä, lämmikettä tarvitseville.

Fida toimii niin Ukrainassa kuin myös esimerkiksi Unkarissa. Fida voi toimittaa apua perille useiden yhteistyötahojen kautta, hyödyntäen muun muassa Euroopan laajuisia seurakuntaverkostoja ja humanitaarisen avun järjestöjen verkostoja.

Lahjoita Ukraina-apuun

MobilePaylla numeroon 46003

Verkkopankissa Fida International ry, IBAN-tilinumero: FI41 228 718 0000 5256, BIC/SWIFT: NDEAFIHH, viitenumero: 570077

Lahjoita tekstiviestillä katastrofiapuun 10 € lähettämällä viesti fida10 numeroon 16155. (Palvelun tuottaa Arena Interactive.)

Merkitse myös jo kalenteriin lähetyskahvit sunnuntaina 20.3. jumalanpalveluksen jälkeen. Kahvien tuotto ohjataan Fidan kautta Ukrainaan.

Rukoillaan rauhaa Ukrainaan!

Rahankeräyslupa: RA/2021/1532 Kerätyt varat käytetään Fida International ry:n humanitaariseen avustustyöhön. www.fida.info