Tiedote: Voimassa olevat koronaohjeistuksemme

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Tiedote: Voimassa olevat koronaohjeistuksemme

Pandemia-aika on jatkunut jo pitkään ja monet meistä ovat väsyneitä arkeemme ja elämäämme vaikuttaneisiin rajoituksiin. Keski-Suomessa tartuntaluvut ovat kuitenkin edelleen korkeat ja asiantuntijat ovat erityisen huolissaan alueemme ikäihmisistä. Alueellamme onkin edelleen voimassa maskisuositus kaikille yli 12-vuotiaille.

Edelleen haluamme kantaa vastuumme ja pitää huolen toisistamme myös seurakunnan tilaisuuksissa. Muistutammekin, että

  • käytämme kirkolla edelleen kasvomaskia (tai visiiriä)
  • huolehdimme hyvästä käsihygieniasta
  • emme tule kirkolle, jos meillä on lieviäkään flunssaan tai koronaan liitettävissä olevia oireita

Rukoillaan varjelusta toisillemme ja pandemian pikaista hiipumista alueellamme. Nyt kun tilanne taas edellä mainituin rajoittein mahdollistaa toistemme tapaamisen, kannustamme kaikkia osallistumaan seurakunnan eri toimintoihin sekä kokoontumaan myös pienryhmissä.

Tutustutaan rohkeasti myös uusiin ihmisiin! Hymyillään ja moikkaillaan aulassa maskien takaa, jututetaan vierustoveria salissa, ja istutaan lähetyskahveilla ja -lounailla uusiin pöytiin. Seurakunta olemme me yhdessä!

Jyväskylässä 28.3.2022

Jyväskylän helluntaiseurakunnan koronaryhmä

Päivitys kesällä 2022: Olemme luopuneet keväällä asetetuista koronarajoituksista, mutta edelleen pyydämme, ettet tule kirkolle, jos sinulla on lieviäkään flunssaan tai koronaan liitettävissä olevia oireita. Olet tällöinkin tervetullut osallistumaan jumalanpalveluksiin livelähetyksen kautta ja pienryhmiin etäyhteyden välityksellä.