Haemme suntiota

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Haemme suntiota

Jyväskylän helluntaiseurakunta on yli 2000 hengen armollinen ja turvallinen yhteisö, joka kutsuu rohkeaan elämään Jumalan ja ihmisten yhteydessä. Arvojamme ovat osallisuus, uudistuminen, turvallisuus, uskollisuus ja rakkaus.

Haemme työntekijätiimiimme aloitekykyistä, sekä itsenäiseen että tiimityöhön kykenevää ja palveluasenteen omaavaa suntiota. Tehtävinäsi on huolehtia Jyväskylän helluntaiseurakunnan kiinteistöistä, valmistella seurakunnallisia toimituksia, johtaa kirkkopalveluiden vapaaehtoisia yhdessä pastoreiden kanssa, huolehtia Tapahtumakeskus Helmin ja leirikeskuksen vuokralaishallinnosta ja valvoa toimitilojemme turvallisuutta.

Työtehtävissäsi kohtaat seurakuntalaisia ilon ja surun hetkissä, siksi edellytämme tehtävään helluntaiseurakunnan jäsenyyttä. Aiemmin kertyneestä ammattitaidosta kiinteistöhuollossa, kiinteistöön liittyvistä asiakaspalvelutehtävissä, kiinteistöturvallisuudessa tai tapahtumatekniikassa on hyötyä tehtävässä hyvin suoriutumiseen.

Toimi edellyttää suntion ammattitutkintoa, jonka voit suorittaa oppisopimuskoulutuksena Jyväskylän kristillisellä opistolla myös tehtävän vastaanottamisen jälkeen. Koulutus räätälöidään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

Hakuaika päättyy 31.10.2021 kello 20.00. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, mahdolliset suosittelijat ja ansioluettelosi (CV) sähköpostitse osoitteeseen rekry[a]jklhelluntaisrk.fi. Haastattelut pidetään 4.11.2021.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana 2021. Palkkaus kristillisiä järjestöjä koskevaan työehtosopimukseen (KJTES) perustuen.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava pastori Esa Hyvönen (045 275 7424, etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi) ja pastori Tuomo Lehtimäki (050 409 9178, etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi)