Etsimme lapsi- ja perhepastoria

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Etsimme lapsi- ja perhepastoria

Sytytkö kristillisestä kasvatuksesta, haluatko tukea perheitä ja unelmoitko hyvinvoivista avioliitoista? Haluatko kehittää lapsi- ja perhetyötä? Osaatko organisoida suuria kokonaisuuksia, sekä koota ja johtaa vapaaehtoistyön tiimejä?

Etsimme työntekijätiimimme uudeksi jäseneksi lapsi- ja perhepastoria, joka elää lähellä Jumalaa ja ihmisiä. Laajassa ja monipuolisessa lapsityössämme onnistuminen edellyttää innokasta, ihmisläheistä ja tiimityötaitoista organisaattoria ja johtajaa. Perhetyömme tarvitsee asialle palavaa kehittäjää.

Odotamme sinulta näkyä hengellisestä työstä lasten ja perheiden parissa tämän ajan haasteiden keskellä, lapsi- ja perhetyöhön soveltuvaa koulutusta, sekä valmiutta täydentää raamattu- ja teologista osaamistasi. Pastorin valtakirja katsotaan eduksesi, mutta voit myös suorittaa valtakirjaan vaadittavat opinnot työn ohessa. Työskentelyyn tarvitset myös englannin kieltä.

Työhösi saat vahvan tuen seurakuntamme muilta työntekijöiltä ja vastuuhenkilöiltä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä pastorijaoston ja vanhimmiston kanssa. Jyväskylän helluntaiseurakunta on yli 2000 hengen armollinen ja turvallinen yhteisö, joka kutsuu rohkeaan elämään Jumalan ja ihmisten yhteydessä. Arvojamme ovat osallisuus, uudistuminen, turvallisuus, uskollisuus ja rakkaus.

Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään elokuussa 2023. Palkkaus KJTES:n mukaisesti.

Sisällytä hakemukseesi 1) ansioluettelo, 2) vapaamuotoinen hakemus (max 1 sivu) sekä 3) video (max 5 min), jossa esittelet itsesi sekä pohdit tämän hakuilmoituksen alussa esitettyjä kysymyksiä ja valmiuksiasi tähän tehtävään.

Koska tehtävässä työskennellään alaikäisten kanssa, kaikilta haastatteluun kutsutuilta edellytetään rikostaustaotteen esittämistä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry[a]jklhelluntaisrk.fi su 5.3.2023 klo 20.00 mennessä. Haastattelut pyritään järjestämään 14.–15.3.2023.

Lisätietoja tehtävästä antavat
johtava pastori Esa Hyvönen, 045 275 7424 (paitsi ajalla 23.–28.2. pastori Tuomo Lehtimäki, 050 409 9178)
vanhimmiston puheenjohtaja Ari Kuisma, 040 575 7117

Kaikkien sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi