Ennakkotietoa lasten kesäleiristä

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Ennakkotietoa lasten kesäleiristä

Ensi kesänä järjestämme 8–11-vuotiaiden kesäleirin Isossa Kirjassa Keuruulla yhteistyössä IK-opiston ja Keuruun helluntaiseurakunnan kanssa 25.–28.7.2023. Leirin teema on ”Ihan kingi!”.

Leirimaksu on 95 € / leiriläinen. Seurakunta maksaa tästä 40 €, jolloin kunkin itse maksettavaksi jää 55 €.

Ilmoittautuminen leirille avautuu IK-opiston nettisivulla tiistaina 7.2. klo 10: https://www.ikopisto.fi/kesaleiri. Leirisivuja vielä päivitetään, mutta nyt jo sieltä löytyy hieman tarkempaa tietoa leiristä.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään, minkä seurakunnan kautta lapsi on tulossa leirille ja laskutus hoidetaan sen mukaan IK-opiston puolesta. Myös leirikirjeet ja tarkemmat ohjeet leiriä varten lähettää Ison Kirjan nuorisosihteeri kaikille ilmoittautuneille.

Leirille on lähdössä ohjaajia myös meidän seurakunnasta eli tuttuja kasvoja on mukana. (Asiasta kiinnostuneet innokkaat ohjaajat voivat ottaa yhteyttä seurakunnan toimistoon!) Leiriläisiä voi tulla ympäri Suomen eli tällä leirillä on erityisen hyvä mahdollisuus saada myös ihan uusia kavereita vanhojen kamujen lisäksi!

Lisätiedot leiristä IK-opistolta sekä meidän seurakunnassa toistaiseksi toimistolta ja myöhemmin keväällä uuden lapsityön vastuuhenkilön kautta.