Uutta kotia kohti: Tiedote 9/2018

  • Ajankohtaista

Uutta kotia kohti: Tiedote 9/2018

Betonielementtirunko ja -seinärakenteet asennettuina

Syyskuussa uuden kirkon runko- ja seinäelementit on asennettu. Työt tontilla ovat edenneet suunnitellusti, eikä raportoitavia ongelmia ole ilmaantunut. Rahaa projektiin on tähän mennessä kulunut noin 15 % kustannusarviosta. Urakoitsijat ovat hyväksyneet työmaan yleisaikataulun kokouksessaan 11.9.2018.

Rakennustoiminkunta pohti kokouksessaan pääsalin ja monitoimisalin tuolihankintoja. Tarjouksia tuoleista on pyydetty kotimaisilta toimittajilta. Nousevan katsomon tuolit asennetaan kiinteiksi ja niiden istuinosat ovat nousevia. Tämä helpottaa siivoojan työtä ja tuo lisätilaa liikkua rivien välissä. Pääsalin permannon ja monitoimisalin tuolit ovat toisiinsa kytkettäviä ja helposti siirrettäviä. Sopivimmista malleista pyydetään mallituolit koeistuttaviksi temppelille. Pääsalin tuolien hintaluokka on noin 200-300 euroa ja monitoimisalin noin 100 euroa kappaleelta.

Rakennuttajan laatima valvontasuunnitelma oli  rakennustoimikunnan käsiteltävänä. Valvontasuunnitelma on ns. ”Haahtelan mallin” mukainen. Valvontaa suoritetaan valvontasuunnitelman mukaisesti, tarkastukset dokumentoidaan ja merkataan valvontasuunnitelmaan.

Arkkitehti päättää sisäseinien väreistä tämän kuun loppuun mennessä. Valokuituliittymä päätettiin hankkia Elisalta. Keittiölaitteiden toimittajaksi valittiin Metos ja toimitussopimus on allekirjoitettu 27.9.2018.

Harjannostajaisia on tarkoitus viettää tammi-helmikuussa 2019. Ajatus on, että myös seurakuntalaiset pääsisivät tässä yhteydessä tutustumaan rakennuksen sisälle. Vanhimmisto päätti, että aiemmin syksylle suunniteltu nimiehdotuskysely siirretään pidettäväksi harjannostajaisten aikaan.

 

Lisätietoja:

Anssi Maaranen
etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
050 353 8312

Vesa Moisio
etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
050 349 5561

Jari Nojonen
etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
050 527 4063