Uutta kotia kohti: Tiedote 8/2018

  • Ajankohtaista

Uutta kotia kohti: Tiedote 8/2018

Rakennustyöt ovat kesän aikana edenneet ongelmitta

Uuden toimintakeskuksemme maansiirto- ja perustustyöt ovat edenneet suunnitellusti, jopa hieman edellä alkuperäistä aikataulua. 21.8. pystytettiin runkopilarit, sen jälkeen töitä on jatkettu perustus- ja seinäelementtien asennuksilla. Tähän saakka työt ovat sujuneet ilman yllätyksiä ja ylimääräisiä kustannuksia. Keittiölaitehankinnat ovat olleet työn alla viime viikot ja hallitus päättää keittiölaitteiden toimittajasta 29.8. Osa nykyisen keittiön koneista siirretään uusiin tiloihin.

Tiistaina 21.8. järjestettiin rento, mutta juhlallinen peruskiven muuraustilaisuus. Paikalla oli urakoitsijoiden ja yhteistyökumppanien edustajia sekä joukko seurakuntalaisia, yhteensä noin 120 henkilöä. Kaikki mukana olevat pääsivät muuraamaan peruskiveä, johon tallennettiin aikakapselissa Raamattu, juhlapäivän Keskisuomalainen, uusin RV-lehti, muuraustilaisuuden käsiohjelma, rakennuksen piirustukset muistitikulla sekä tämän hetken kolikot kahdesta eurosta alaspäin. Seurakunnanjohtaja Jyrki Palmi piti pääpuheen, tervehdyksiä toivat hallituksen puheenjohtaja Jari Nojonen, Lipsanen Oy:n toimitusjohtaja Antti Lipsanen ja pääsuunnittelija Marko Kulju. Tilaisuuden juonsi rakennustoimikunnan puheenjohtaja Anssi Maaranen. Tilaisuus päättyi kahvi- ja lettutarjoiluun.

Rakennustöitä tontilla voit seurata projektin Facebook-sivulta, johon päivittyy ajankohtaista kuvamateriaalia töiden edistymisestä. Lähiviikkoina työt edistyvät nopeasti, joten erityisesti juuri nyt kannattaa seurata uuden kirkkomme rakenteiden syntymistä.

Vanhimmisto päätti kokouksessaan 23.8., että seurakuntalaisille annetaan mahdollisuus tehdä ehdotuksia uuden kirkon nimestä. Kysely pyritään järjestämään lähiaikoina.

Lisätietoja:

Anssi Maaranen
etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
050 353 8312

Vesa Moisio
etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
050 349 5561

Jari Nojonen
etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
050 527 4063