Uutta kotia kohti: Tiedote 8/2019

  • Ajankohtaista

Uutta kotia kohti: Tiedote 8/2019

Pääurakoitsijan aikatauluviive on saatu pääosin kiinni ja työmaa on valmistumassa aikataulun mukaisesti elokuun lopussa. Vielä työn alla ovat pihatyöt, kiveykset, julkisivujen viimeistely ja terassin rakentaminen. Piha-alue tyhjennetään tällä viikolla rakennustarvikkeista. Sisällä on käynnissä viimeistelytyöt ja siivous. Ruokasali ja aula tyhjennetään tällä viikolla ja siivous pääsee niissäkin tiloissa paremmin etenemään.

Putkiurakan osalta on joitakin kalusteasennuksia vielä käynnissä. Lisäksi tehdään mittauksia ja säätöjä.

Iv-urakan kaikki asennukset on pääosin tehty, viimeistelytöitä vielä tehdään. Maanantaina 5.8. suoritetussa iv-kanavien puhtaustarkastuksessa kanavat todettiin puhtaiksi. Toimintakokeet päästään tekemään maanantaina 12.8., minkä jälkeen tehdään lopulliset ilmanvaihdon säädöt.

Sähköurakoitsijalla ovat valaisimien asennukset käynnissä ja lisäksi on muita pieniä asennuksia. Säädöt ja mittaukset ovat käynnissä.

Automaatiourakan asennukset on pääosin tehty ja testaus on käynnissä. Toimintakokeen jälkeen tehdään lopulliset säädöt.

AV-urakan varusteet on pääosin toimitettu työmaalle ja asennuksista on tehty 60 prosenttia. Tällä hetkellä ovat käynnissä pääsalin av-laitteiden asennukset. Vanhasta temppelistä siirrettävät av-varusteet (mm. valopöytä) tarvitaan viikon 34 loppuun mennessä työmaalle. Av-suunnittelija tekee listan siirrettävistä av-varusteista.

Viikolla 34 tulevat pääsalin tuolit ja ne asennetaan paikoilleen. Sen jälkeen tehdään lopulliset akustiikkamittaukset ja av-säädöt.

Lisä- ja muutostyöpalaveri pidetään maanantaina 19.8. ja vastaanottokokous on perjantaina 30.8.

Lisätietoja:

Anssi Maaranen
etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
050 353 8312

Vesa Moisio
etunimi.sukunimi @jklhelluntaisrk.fi
050 349 5561

Jari Nojonen
etunimi.sukunimi @jklhelluntaisrk.fi
050 527 4063