Uutta kotia kohti: Tiedote 12/2017

  • Ajankohtaista

Uutta kotia kohti: Tiedote 12/2017

Ratkaisevat päätökset hankkeen etenemisessä on tehty kuluvan kuukauden aikana. 14.12.2017 allekirjoitettiin nykyisen kiinteistön kauppakirja ja uuden kiinteistön tontin vuokrasopimus Jyväskylän kaupungin kanssa. Rahoituspäätös allekirjoitettiin Säästöpankki Optiassa 20.12.17. Myös loput suunnittelusopimukset on allekirjoitettu (rakennesuunnittelu Vahanen Oy ja arkkitehtisuunnittelu Arkitupa Oy).

Suunnittelu on edennyt aikataulussa ja rakennuslupahakemus jätetään vielä tämän vuoden puolella. Suunnittelijat ovat laatineet arkkitehtiluonnossuunnitelmien lisäksi LVI- ja sähköjärjestelmäselosteet, runkokaaviot ja rakennetyypit, perustusluonnokset, alustavat akustiset vaatimukset ja huoneakustiset suunnitelmat.

Heikki Peltonen (HP Crea Oy) laatinut rakennuttajasopimukseen kuuluneen kustannusarvion ja Akukon Oy:ltä on saatu kustannusarvio AV-laitteista. Tarkentuneiden suunnitelmien pohjalta tehdyn kustannusarvion loppusumma on jonkin verran korkeampi kuin edellisen loppukesällä laaditun kustannusarvion. Tämän vuoksi joudutaan joistakin suunnitelmien kalleimmista ratkaisuista luopumaan.

Lisätietoja:

Anssi Maaranen
etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
050 353 8312

Vesa Moisio
etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
050 349 5561

Jari Nojonen
etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi