Timo Raassinaa esitetään nuorisopastoriksi

  • Ajankohtaista

Timo Raassinaa esitetään nuorisopastoriksi

Vanhimmisto esittää Timo Raassinaa seurakuntamme uudeksi nuorisopastoriksi.

Timo Raassina on 25-vuotias nuori aikuinen Helsingistä. Koulutukseltaan Timo on diplomi-insinööri. Hän myös viimeistelee teologian maisterin opintoja IK-opistossa. Hengellistä työkokemusta Timolla on Lappeenrannan helluntaiseurakunnasta nuorisopastorin tehtävistä, Helsingin Saalem -seurakunnan musiikki- ja tulkkaustiimeistä, Fida Internationalin toimistosta sekä Suhe-seurakunnan tiimityöskentelystä. Timo on myös Suomen Youth Kairos -työn koordinaattori ja hänellä on runsaasti kokemusta aktioiden johtamisesta Euroopassa (mm. Eurotour) ja Venäjällä (Love for Kids).

Timo kokee tehtäväkseen nuorten varustamisen ja valtuuttamisen, jotta jokainen voisi löytää oman paikkansa Jumalan suunnitelmissa. ”Uskon vahvasti tiimityöhön, ja näen oman roolini ennen kaikkea mahdollistajana. Opettaminen ja saarnaaminen ovat vahvuuksiani, joissa haluan kasvaa jatkuvasti.” Timo harrastaa monipuolista liikuntaa, pitää matkustamisesta sekä uusien kulttuurien ja ihmisten kohtaamisesta.

Valintaprosessi seurakunnassamme etenee siten, että Timo tulee esittäytymään seurakunnan jumalanpalvelukseen sunnuntaina 3.6. sekä saarnaa Tukikohdassa keskiviikkona 6.6. Sen jälkeen julistamme asiaan liittyvän kuukauden rukousajan. Työtehtävien on tarkoitus alkaa 1.8.2018.