Etsimme nuorisopastoria / nuorisotyön johtajaa

  • Ajankohtaista

Etsimme nuorisopastoria / nuorisotyön johtajaa

Jyväskylän helluntaiseurakunta on noin 2000 hengen armollinen ja turvallinen yhteisö, joka kutsuu rohkeaan elämään Jumalan ja ihmisten yhteydessä. Arvojamme ovat osallisuus, uudistuminen, turvallisuus, uskollisuus ja rakkaus.

Nykyisen nuorisopastorimme siirtyessä lähetystyötehtäviin etsimme uutta nuorisopastoria / nuorisotyön johtajaa. Olet etsimämme henkilö, jos olet organisointikykyinen ja johtajuudesta innostuva. Sinun on hyvä ymmärtää erilaisia nuorisokulttuureja ja tuntea korkeakoulumaailma. Haluat kohdata erilaisia ihmisiä, tukea vapaaehtoisjohtajia ja nostaa uusia vastuunkantajia. Kun sinä johdat, muut saavat loistaa.

Seurakuntamme nuorisotyö perustuu vahvaan vapaaehtoisorganisaatioon, joten päiväohjelmaasi kuuluu työskentelyä tiimien kanssa ja yhteydenpitoa moneen suuntaan. Rakennat myös yhteistyöverkostoa monipuolisesti Jyväskylän alueen nuorisotyön toimijoiden kesken. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää raamatuntuntemusta, joten on tärkeää, että sitoudut syventymään Raamattuun. Korkeakoulututkinto tai teologinen koulutus luetaan eduksi.

Työpaikaksesi saat uusiutuvan ja uutta rakentavan seurakunnan. Työhösi saat vahvan teologisen, sosiaalisen ja hengellisen tuen seurakunnan muilta työntekijöiltä ja vastuuhenkilöiltä.

Etsimme pitkäjänteistä, oppimishaluista ja seurakuntamme näkyyn sopivaa nuorisopastoria / nuorisotyön johtajaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2018. Palkkaus KJ-TES:n mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään sähköpostitse osoitteeseen rekry[a]jklhelluntaisrk.fi 29.4.2018 mennessä. Lisätietoa toimenkuvasta antaa seurakunnanjohtaja Jyrki Palmi, puh. 050 366 1005.