Timo Raassina IK-opiston palvelukseen

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Timo Raassina IK-opiston palvelukseen

(suora linkki videoon: https://vimeo.com/556278751)

Nuorisotyöstä vastaava pastorimme Timo Raassina siirtyy hoitamaan IK-opiston kampuspastorin osasijaisuutta seuraavaksi kahdeksi vuodeksi ja irtisanoutuu pastorin tehtävästään seurakunnassamme. Timo aloittaa uudessa tehtävässä IK-opistolla kesälomansa jälkeen elokuussa.

Timo kertoo olevansa kiitollinen Jyväskylän vuosista ja sanoo Jyväskylän vuosien olleen monella tavalla hänen elämänsä parasta aikaa. Nyt hän kuitenkin kokee selkeää johdatusta siirtyä eteenpäin seuraaviin tehtäviin. “On ollut suunnaton ilo ja etuoikeus tutustua niin moniin teistä. En ajattele niin, että pelkästään olisin ollut antamassa täällä, vaan koen yhtä lailla, että täällä seurakunnassa on saanut kasvaa, oppia ja vastaanottaa.”

Timo tiedotti tilanteesta vanhimmistoa torstain 27.5. kokouksessa. Seurakuntamme johto valmistelee uuden nuorisopastorin valintaprosessin nopealla aikataululla ja haku tehtävään avataan kesäkuussa.

”Oli ilo nähdä, miten paljon vanhimmisto kokonaisuudessaan arvostaa Timoa ja hänen työtään Jyväskylässä. Itse esimiehenä iloitsen Timon lahjakkuudesta ja laaja-alaisuudesta nuoriso- ja seurakuntatyössä. Siksi meillä alkaa nyt haikea, mutta tärkeä rukousprosessi”, toteaa johtava pastorimme Esa Hyvönen.

Tässä vaiheessa pyydämme koko seurakuntaa rukoilemaan pastorin hakuprosessin puolesta sekä muistamaan Timon seuraavia vaiheita rukouksin. Tiedotamme prosessin seuraavista vaiheista verkkosivuillamme ja jumalanpalveluksessamme tulevien viikkojen aikana.

30.5.2021

Jyväskylän helluntaiseurakunnan vanhimmisto