Etsimme nuorisopastoria / nuorisotyön johtajaa

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Etsimme nuorisopastoria / nuorisotyön johtajaa

Jyväskylän helluntaiseurakunta on yli 2000 hengen armollinen ja turvallinen yhteisö, joka kutsuu rohkeaan elämään Jumalan ja ihmisten yhteydessä. Arvojamme ovat osallisuus, uudistuminen, turvallisuus, uskollisuus ja rakkaus.

Video katsottavissa myös Vimeossa

Etsimme nuorisopastoria / nuorisotyön johtajaa

Nykyisen nuorisopastorimme siirtyessä IK-opiston palvelukseen etsimme uutta nuorisopastoria / nuorisotyön johtajaa. Olet etsimämme henkilö, jos olet organisointikykyinen, oppimishaluinen ja johtajuudesta innostuva. Haluat kohdata erilaisia ihmisiä, tukea vapaaehtoisjohtajia ja nostaa uusia vastuunkantajia. Kun sinä johdat, muut saavat loistaa.

Tehtävässäsi johdat satoja nuoria eri nuorisotyön alueilla, joten päiväohjelmaasi kuuluu työskentelyä tiimien kanssa ja yhteydenpitoa moneen suuntaan. Rakennat myös yhteistyöverkostoa monipuolisesti Jyväskylän alueen nuorisotyön toimijoiden kesken. Sinun on hyvä ymmärtää erilaisia alakulttuureja ja tuntea korkeakoulumaailma. Sinun tulee pystyä työskentelemään myös englanniksi.

On tärkeää, että sinulla on teologinen koulutus tai olet sitoutunut opiskelemaan Raamattua. Pastorin valtakirja katsotaan eduksesi, mutta voit myös suorittaa valtakirjaan vaadittavat opinnot työn ohessa kolmen vuoden kuluessa.

Työpaikaksesi saat aktiivisen ja jatkuvasti kehittyvän seurakunnan. Työhösi saat vahvan tuen seurakunnan muilta työntekijöiltä ja vastuuhenkilöiltä. Pastoritiimin jäsenenä osallistut myös seurakuntamme vanhimmistotyöskentelyyn.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2021. Palkkaus KJ-TES:n mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@jklhelluntaisrk.fi su 8.8.2021 klo 20.00 mennessä. Haastattelut järjestetään 16.–18.8.2021.

Sisällytä hakemukseesi 1) ansioluettelo, 2) vapaamuotoinen hakemus (max 1 sivu) sekä 3) video, jossa esittelet itsesi sekä kerrot, miksi olisit sopiva henkilö johtamaan nuorisotyötä maallistuneessa opiskelijakaupungissa (videon kesto max 5 min).

Lisätietoja tehtävästä antavat

johtava pastori Esa Hyvönen, 045 275 7424 (6.–24.6. sekä 2.–8.8.)
pastori Tuomo Lehtimäki, 050 409 9178 (25.6.–1.8.)
vanhimmiston puheenjohtaja Ari Kuisma, 040 575 7117

Kaikkien sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi