TIEDOTE: Siirrämme toimintaa verkkoon

  • Ajankohtaista

TIEDOTE: Siirrämme toimintaa verkkoon

Jyväskylän siirryttyä koronan kiihtymisvaiheeseen seuraamme kaupungin antamia suosituksia ja suljemme toistaiseksi ovemme suurilta osallistujajoukoilta. Järjestämme 27.11.2020 alkaen jumalanpalvelukset ja muut isommat tapahtumat vain livelähetyksinä.

Rajoitus koskee sunnuntain jumalanpalveluksia (klo 11 ja klo 15) ja pyhäkouluja, keskiviikon Tukikohtaa sekä tiistain Pyhän Hengen iltaa. Näihin voi 11.1.2021 saakka osallistua vain verkossa.

Livelähetykset tilaisuuksistamme

ti klo 19 Pyhän Hengen ilta Facebookissa
ke klo 19 Tukikohta YouTubessa (9.12.2021 saakka)
su klo 11 Jumalanpalvelus YouTubessa
su klo 11 Minipyhis YouTubessa (ainakin 6.12.2020 ja 3.1.2021)
su klo 15 International Service Facebookissa (29.11.2020 ja 10.1.2021)

Huom!
su 13.12. klo 12 & 15 Joulu kaikkialla, joulujuhla ihan jokaiselle YouTubessa

Olet lämpimästi tervetullut mukaan livelähetyksiimme – hyödynnäthän myös chat-keskustelumahdollisuuden!

Avaimenhaltijat voivat hyödyntää sekä helluntaikirkon että Toivonkulman tiloja pienempien ryhmien kokoontumisiin, edellyttäen että pandemia-ajan turvaohjeita noudatetaan ja tapaamiseen osallistuu korkeintaan 20 henkilöä. Suosittelemme kuitenkin välttämään kaikkia tarpeettomia kontakteja ja suosimaan etäkokoontumisia.

Seurakunnan tiloihin ei saa tulla sairaana, tai edes vähäisten koronaan tai flunssaan liitettävissä olevien oireiden aikana. Kokoontuessa tulee säilyttää vähintään 1,5 metrin turvaetäisyydet, noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, sekä huolehtia pintojen desinfioinnista tiloista pois lähtiessä. Kirkolla järjestettäviin tapahtumiin tulee varata mahdollisimman suuri tila. Tapaamisten kestoksi suositellaan korkeintaan tuntia.

Vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rauha, johon teidät myös on yhdessä ruumiissa kutsuttu, ja olkaa kiitollisia. (Kol. 3:15)

Näissä kaikissa me kuitenkin saamme täydellisen voiton hänen kauttaan, joka on meitä rakastanut. Olen näet varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit eivätkä henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva, eivät voimat, ei korkeus eikä syvyys eikä mikään muu luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. (Room. 8:37–39)

Kannetaan jokainen oma vastuumme tässä haastavassa tilanteessa, ja kestetään myös hieman epämukavuutta yhteisen hyvän saavuttamiseksi. Pidetään yhteyksiä toisiimme yllä esimerkiksi puhelimitse ja internetin välityksellä. Ei jätetä ketään yksin.

Jatketaan myös yhteistä rukousta toistemme ja koko kaupunkimme puolesta!

Lisätiedot

Esa Hyvönen, johtava pastori
Ari Kuisma, vanhimmiston puheenjohtaja
Hannamari Ahvenus, pastori, lapsi- ja perhetyö
Kenneth Karppinen, pastori, seurakuntatyö
Timo Raassina, pastori, nuorisotyö
Sandesh Robert, pastori, Jyväskylä International Christian Fellowship

sähköpostit ja puhelinnumerot täältä