Etsimme tiimiimme uutta pastoria

  • Ajankohtaista

Etsimme tiimiimme uutta pastoria

Jyväskylän helluntaiseurakunta on yli 2000 hengen armollinen ja turvallinen yhteisö, joka kutsuu rohkeaan elämään Jumalan ja ihmisten yhteydessä. Arvojamme ovat osallisuus, uudistuminen, turvallisuus, uskollisuus ja rakkaus.

Haemme tiimimme uudeksi jäseneksi organisointi- ja koulutustaitoista pastoria, joka elää lähellä Jumalaa ja ihmisiä. Olisiko sinulla annettavaa diakoniatyömme, sielunhoito- ja rukoustyömme tai tavoittavan työmme kehittämiseen? Osaatko organisoida suuriakin kokonaisuuksia, sekä koota ja johtaa vapaaehtoistyön tiimejä? Nautitko ihmisten kohtaamisesta niin elämän kolhiessa kuin juhlahetkissä?

Edellytämme sinulta teologista koulutusta tai vastaavaa osaamista. Odotamme, että työskentelet hyvin myös englannin kielellä. Työhösi saat vahvan tuen seurakunnan muilta työntekijöiltä ja vastuuhenkilöiltä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä pastorijaoston ja vanhimmiston kanssa, ja toimit johtavan pastorin varahenkilönä.

Sisällytä hakemukseesi 1) ansioluettelo, 2) vapaamuotoinen hakemus (max 1 sivu) sekä 3) video (max 5 min), jossa esittelet itsesi sekä kerrot, mitkä edellä esitetyistä tehtäväalueista sytyttävät sinua ja miksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2021. Palkkaus KJTES:n mukaisesti. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry[a]jklhelluntaisrk.fi ke 30.12.2020 klo 20.00 mennessä. Haastattelut järjestetään ma 11.1.2021 tai ti 12.1.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat
johtava pastori Esa Hyvönen (045 275 7424, etunimi.sukunimi[a]jklhelluntaisrk.fi) ja
vanhimmiston puheenjohtaja Ari Kuisma (040 575 7117, etunimi.sukunimi[a]jklhelluntaisrk.fi).