Tiedote: Avaamme toimintaamme

  • Ajankohtaista

Tiedote: Avaamme toimintaamme

Kuten edellisissä tiedotteissa lupasimme, viranomaisten uusimpia päätöksiä seuraten avaamme toimintaamme sunnuntaista 6.2.2022 alkaen seuraavasti:

Sunnuntain jumalanpalveluksiin klo 11 ja 15 kirkolle pääsali Alfrediin mahtuu 450 osallistujaa ja sivusali Lydiasta tilaisuutta voi seurata livelähetyksen kautta 150 osallistujaa.

Lapsille ja varkeille lähetetään Supersunnuntain videojumis YouTube-kanavallamme sunnuntaina 6.2. klo 10.

Alakoululaiset ja varkit ovat sunnuntaina 6.2. myös tervetulleita kirkolle yläsali Idaan katsomaan videojumista yhdessä muiden kanssa klo 11 alkaen. Videojumiksen jälkeen lapsille ja varkeille on vapaamuotoista puuhaa omissa tiloissaan aikuisten ohjaajien valvonnassa. Myös alle 6-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan oman aikuisen kanssa.

Ensi viikosta eteenpäin muut lapsityön viikottaiset toiminnot jatkuvat normaalisti. Varkkien perjantai-illat jatkuvat 18.2. alkaen, seuraa tiedotusta verkkosivuillamme ja varkkien Instagramissa (@jklvarkit). Lue nuorisotyön keväästä ältä.

Rukousillat jatkuvat tiistaina 8.2. alkaen kirkolla sekä Facebookin livelähetyksenä.

Edelleen on tärkeää, että

  • käytämme kirkolla kasvomaskia (tai visiiriä)
  • huolehdimme käsihygieniasta ja
  • pidämme etäisyyttä toisiimme.
  • Jos sinulla on vähäisiäkään hengitystieinfektioon, flunssaan tai koronaan liitettävissä olevia oireita, jääthän kotiin ja osallistut tilaisuuksiimme livelähetyksen välityksellä.

Jyväskylässä 4.2.2022

Jyväskylän helluntaiseurakunnan koronaryhmä

Lisätiedot

päätöksiin liittyvät yhteydenotot pyydetään ensisijaisesti vanhimmistolle (yhteystiedot)

toimintaan liittyvät käytännölliset kysymykset pyydämme esittämään pastoreille (yhteystiedot)