Jyrki Palmi Fidan apulaistoiminnanjohtajaksi

  • Ajankohtaista

Jyrki Palmi Fidan apulaistoiminnanjohtajaksi

Haluamme tiedottaa seurakunnalle, että pastori Jyrki Palmi siirtyy elokuussa Fida Internationalin apulaistoiminnanjohtajan tehtävään (ks. myös Fidan tiedote). Seurakunnanjohtajan tehtävänsä jättävän Palmin uudet työtehtävät edellyttävät muuttoa Jyväskylästä, mutta hän on lupautunut toimimaan oman toimensa ohessa seurakuntamme työyhteydessä vuoden loppuun asti ja hoitamaan UKK-rakennushankkeen valtakunnallisen keräyksen koordinoinnin sekä siihen liittyen sovitut puhujavierailut muissa seurakunnissa.

Jyrki ja Anne Palmi

Anne ja Jyrki Palmi ovat kiitollisia Jyväskylän vuosistaan. Jyväskylän aika on ollut heille erittäin merkittävä ja jättänyt pysyvän jäljen heidän elämäänsä.
– Koen, että minua ja Annea on rakastettu ja arvostettu Jyväskylässä todella paljon. Olemme saaneet monia uusia ystäviä ja suhteita, joiden uskomme säilyvän läpi elämän. Siksi onkin äärimmäisen vaikeaa ja sydäntä särkevää ilmoittaa ja todeta, että aikamme Jyväskylässä alkaa tulla päätökseen. Jumalan johdatuksessa ja monen vahvistuksen siivittämänä olemme kuitenkin varmoja siitä, että nyt on meidän aikamme siirtyä eteenpäin, Jyrki kuvailee heidän ajatuksiaan tässä tilanteessa.

– Olen vakuuttunut siitä, että Jyväskylän helluntaiseurakunnalla on edessään upeat ja sen parhaat vuotensa. Olen samalla surullinen, ettemme suoranaisesti voi olla osa sitä, mutta siitäkin olen varma, että Jyväskylä ei koskaan tule lähtemään sydämestäni, Jyrki toteaa.

Vanhimmiston puheenjohtaja Ari Kuisma otti ilmoituksen irtisanoutumisesta vastaan yllättyneenä, mutta luottaa asioiden etenevän hyvin niin Palmien kuin seurakunnan kannalta. Virallisten kiitosten aika on Palmien lähtöjuhlassa elokuussa, mutta vanhimmisto haluaa jo nyt kiittää Jyrkiä ja Annea heidän ajastaan Jyväskylässä.
– Jyrki on tehnyt merkittävän työn näiden vuosien aikana. Hän on ollut todellinen paimen, joka on johdattanut seurakuntaamme kohti uutta. Jyrki on ollut sellainen johtaja, jota olemme tässä vaiheessa tarvinneet, Ari kokoaa viimeisten kuuden vuoden tunnelmia.
– Haluamme lähettää Jyrkin ja Annen siunaten kohti uusia vaiheita ja tehtäviä.

 

Olemme aloittaneet siirtymän valmistelun ja julkaisemme hakuilmoituksen seurakunnanjohtajan tehtävään ensi viikolla. Toivomme, että seurakuntalaiset osallistuisivat tähän tärkeään vaiheeseen rukouksin.

7.4.2019 Jyväskylässä

Jyväskylän helluntaiseurakunnan vanhimmisto

 

EDIT 8.4.2019: Lisätty tieto Palmin uudesta tehtävästä sekä linkitetty Fidan tiedote asiasta.
EDIT 9.4.2019: Lisätty linkki julkaistuun hakuilmoitukseen.