Tiedote: Jatkamme toimintaa kokonaan etänä

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Tiedote: Jatkamme toimintaa kokonaan etänä

Valtioneuvoston, Aluehallintoviraston ja Jyväskylän kaupungin ohjeita ja suosituksia noudattaen jatkamme toiminnan rajoituksia 31.3.2021 saakka. Toimitilamme Toivonkulma ja Helluntaikirkko (Tapahtumakeskus Helmi) ovat suljettuina.

Sulkuaikana kaikki seurakuntamme toiminta järjestetään livelähetyksinä tai etätapaamisina Zoomin kautta. Suosittelemme myös pienryhmiä järjestämään tapaamisensa etäyhteyksin.

Livelähetykset tilaisuuksistamme YouTubessa

ke klo 19 Tukikohta
su klo 11 Jumalanpalvelus
su klo 11 Minipyhis (7.3.2021)
su klo 15 International Service (pois lukien 7.3.2021)

sekä ti klo 19 Pyhän Hengen ilta Facebookissa

Lisäksi lapset ja perheet ovat tervetulleita kokoontumaan Zoomin kautta järjestettäviin Säpinä-muskariin, perhekerhoihin sekä Supermix onlineen. Tarkemmat tiedot näistä löytyvät lasten kalenterista. Varkit kokoontuvat myös Zoomissa ja luvassa on muutakin yhteistä juttua etänä, lisätiedot Instagram-tilin kautta (@jklvarkit).

Olkaa toivossa iloisia, ahdistuksessa kärsivällisiä ja rukouksessa kestäviä.
Room. 12:12

Pandemiatilanteen pitkittyminen uuvuttaa meitä monia ja kaipaisimme jo päästä kokoontumaan yhdessä. Jaksetaan kuitenkin noudattaa viranomaisten ohjeita ja pidetään huolta niin omasta kuin lähimmäistemme turvallisuudesta.

Huolehditaan myös jaksamisestamme niin hengen, sielun kuin ruumiin osalta. Vietetään aikaa rukoillen ja Raamattua lukien, yksin tai vaikka etäyhteyden välityksellä kaverin kanssa. Otetaan yhteyttä paitsi läheisiimme, myös etäisemmäksi viime aikoina jääneisiin tuttaviimme. Jaetaan elämää ja ajatuksia. Pidetään huolta myös fyysisestä jaksamisestamme ja nautitaan Luojan luomasta luonnosta mahdollisuuksiemme mukaan.

Tärkeää on, ettemme jätä ketään yksin, emmekä myöskään jää yksin. Tuetaan toisiamme paitsi rukouksin, myös olemalla läsnä – edes etäyhteyksin, mutta joskus vaikkapa tarjoutumalla hoitamaan riskiryhmäläisen arkisia asioita, tai tapaamaan turvavälein ulkosalla.

Seurakuntamme pastorit ovat tavoitettavissa puhelimitse. Voit ottaa yhteyttä myös pastoripäivystykseen tiistaista torstaihin klo 12–14 (puh. 050 409 5967).

Jumala on meidän turvamme ja väkevyytemme, varma apumme hädän hetkellä.
Ps. 46:2

Lisätiedot

Esa Hyvönen, johtava pastori
Ari Kuisma, vanhimmiston puheenjohtaja
Hannamari Ahvenus, pastori, lapsi- ja perhetyö
Timo Raassina, pastori, nuorisotyö
Sandesh Robert, pastori, Jyväskylä International Christian Fellowship

kaikkien sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi
puhelinnumerot löytyvät verkkosivuiltamme