Löysimme ostajan Palokan Toivonkulmalle

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Löysimme ostajan Palokan Toivonkulmalle

Palokan keskustassa sijaitseva toimitilamme Toivonkulma on ollut myynnissä reilun vuoden ajan. Nyt liikehuoneistolle on löytynyt ostaja. Seurakuntamme omistus- ja hallintaoikeus tiloihin päättyy 31.3.2021.

Meneillään on tilojen tyhjennys. Suurimman osan irtaimistosta lahjoitamme Elämä ja Valo ry:n kautta Latviassa ja muualla Itä-Euroopassa tehtävään romanityöhön. Lopuksi siivoamme tilat luovutusta varten.

Jyväskylän helluntaiseurakunnan Palokan rukouspiirin toiminta vahvistui 2000-luvun taitteessa pastori Armi Hintikan ja hänen puolisonsa Usko Hintikan työpanoksen myötä. Heidän kootessa rivejä rukouspiirin toiminta kasvoi ja Toivonkulma-nimen saanut toimitila hankittiin tukemaan laajenevaa evankeliumin työtä. Hintikoiden siirryttyä vetovastuustaan eläkkeelle kesällä 2016 Toivonkulman johtotiimi on luotsannut työtä eteenpäin pastori Kenneth Karppisen kanssa.

Kuluneet vuodet ovat tuoneet mukanaan muutoksia Palokan aluetyöhön. Yksi näistä oli vähenevät voimavarat kattaa toimitiloista aiheutuneet taloudelliset kustannukset. Vuoden 2019 lopussa Jyväskylän helluntaiseurakunnan vanhimmisto päätti talous- ja hallintojaoston esityksestä, että ylläpitokustannuksiltaan kalliit tilat laitetaan myyntiin, ja jatkossa toimintaan vuokrataan tarkoituksenmukaisia tiloja tarpeen mukaan.

Oman toimitilan myynnin myötä Palokan aluetyö elää murrosvaiheessa. Haluamme kiittää kaikkia Palokan työhön tähän saakka osallistuneita sekä sitä varoin että rukouksin tukeneita ihmisiä. Nyt on yhteisen rukouksen aika. Rukoillaan viisautta siihen, miten jatkamme työtä Palokassa yhdessä eteenpäin.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Esa Hyvönen, johtava pastori
etunimi.sukunimi [a] jklhelluntaisrk.fi
045 275 7424

Ari Kuisma, vanhimmiston puheenjohtaja
etunimi.sukunimi [a] jklhelluntaisrk.fi
040 5757 117

Markku Mäkinen, toimitilojen tyhjennystalkoiden yhteyshenkilö
040 054 6572