Talkoisiin Tellus-konffaan

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Talkoisiin Tellus-konffaan

MISSIO KAIKILLE + MISSIO KAIKKIALLA = MISSIO DEI

Valtakunnallinen Tellus-lähetyskonferenssi järjestetään kirkossamme 22.-23.3.2024.

”Tämä valtakunnan evankeliumi julistetaan koko maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille, ja sitten tulee loppu.” (Matt. 24:14)

Raamatun opetus evankeliumin viemisestä kaikille kansoille pitää sisällään ajatuksen tehtävästä tavoittaa kaikki ja samalla myös päämäärän ikuisuudesta. Evankeliumi ei ole vain tätä aikaa varten vaan ikuisuutta varten.

Tellus-lähetyskonferenssi omaa pitkät juuret helluntaiherätyksessä, sillä lähetys on aina ollut osa helluntailaista identiteettiämme. Konferenssia ei kuitenkaan järjestetä tapahtuman takia vaan siksi, että nuo Jeesuksen sanat saisivat edelleen toteutua seurakuntamme ja koko helluntaiherätyksen kautta. Evankeliumin vieminen kaikille kansoille on edelleen meidän tärkein tehtävämme.

Tämä tapahtuma mahdollistaa sen, että kun olemme Jumalan tehtävän äärellä, niin Jumala voi myös kutsua meitä, vaikuttaa meissä ja kääntää elämämme suuntaa oman suunnitelmansa mukaiseksi. Siksi toivomme, että tämä olisi koko seurakunnan yhteinen tapahtuma, johon tulemme palvelemaan, osallistumaan ja kohtaamaan Jumalaa – jotta mahdollisimman moni saisi kuulla.

Odotammekin tapahtumaan osallistujiksi niin lähetystyöstä innostuneita kuin omaa paikkaansa etsiviä eri puolilta Suomea. Tapahtumassa ei ole ikärajoja, vaan aihe on relevantti niin nuorille kuin iäkkäämmille. Osana tapahtumaa on myös Tellus KIDS -lastentapahtuma.

Tämän tapahtuman järjestäminen on myös mahdollisuus meille seurakuntana innostua niin lähetystyöstä kuin yhdessä palvelemisesta. Onnistuneen tapahtuman järjestämiseksi tarvitsemme runsaasti vapaaehtoisia mukaan monenlaisiin käytännöllisiin talkootehtäviin.

Ilmoittautuminen Tellus-talkoisiin on päättynyt – kiitos kaikille ilmoittautuneille! Jos olet jo sopinut talkootehtävästä tiimivetäjän kanssa, mutta unohdit ilmoittautua, ota pikaisesti yhteyttä Karoliina ”Kate” Jylhään!

Tutustu tarkemmin Telluksen ohjelmaan: telluskonferenssi.fi

Lisätiedot pastori Tuomo Lehtimäeltä ja talkookoordinaattori Karoliina Jylhältä (yhteystiedot).