Tärkeä tiedote seurakuntalaisille

  • Ajankohtaista

Tärkeä tiedote seurakuntalaisille

Kuten olemme aiemminkin todenneet, tämä vuosi on seurakuntamme talouden osalta tiukka. Tämä on ollut tiedossa ennalta ja siihen olemme pyrkineet varautumaan monin keinoin. Elokuun lopussa saamme maksettua AV-lainan, minkä jälkeen kuukausittaiset kulut putoavat 5000 eurolla. 

Nyt kassatilanteemme on huono, eivätkä rahat riitä budjetoitujen kulujen maksamiseen. 

Pidimme lauantaina 6.4.2024 ylimääräisen vanhimmiston kokouksen, jossa päätimme talouden sopeutuskeinoista. Näitä ovat tauon pyytäminen rakennuslainan lyhennykseen, luottolimiitin hakeminen pankkitilille sekä henkilökunnan määräaikaiset lomautukset. Näitä kaikkia käytetään vain taloustilanteen niin vaatiessa.

Nyt vetoamme seurakuntaan: Jos sinulla on mahdollisuus antaa omastasi enemmän, tee se nyt. Tarvitsemme ensi viikolla enemmän käteistä, mitä tilillämme näillä tiedoin on. Me allekirjoittaneet olemme myös sitoutuneet runsaampaan antamiseen.

Huomatkaa tämä: joka niukasti kylvää, se myös niukasti niittää, ja joka runsaasti kylvää, se myös runsaasti niittää. Kukin antakoon niin kuin on sydämessään päättänyt, ei surkeillen eikä pakosta, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa. Jumala on voimallinen antamaan teille runsain määrin kaikkea armoa, niin että teillä on aina riittävästi kaikkea voidaksenne tehdä runsaasti kaikkea hyvää.

2. Kor 9:6-8

Sunnuntaina 7.4.2024

Vanhimmisto ja talous- ja hallintojaosto

Lisätiedot:

Ari Kuisma, vanhimmiston pj.
Marjo-Riikka Ilmonen, talous- ja hallintojaoston pj.
Esa Hyvönen, johtava pastori 
ks. yhteystiedot

Näin voit osallistua taloudellisesti (linkki)