Seurakuntamme avioliittotyö esittäytyy

  • Ajankohtaista

Seurakuntamme avioliittotyö esittäytyy

Avioliitto on Jumalan asettama ihmisten yhdessä elämisen muoto, joka suojelee elämää. Kun ihmiset voivat avioliitossaan hyvin, sillä on kauaskantoiset vaikutukset yksilöihmisen elämään, perheeseen ja koko yhteiskuntaan. Avioliittotyön kautta avioparit voivat saada uusia näkökulmia omaan arkiseen elämäänsä sekä voimaantua erilaisten tarinoiden ja kohtaamisten kautta. Tärkein tavoite seurakuntamme avioliittotyössä onkin se, että oppisimme näkemään asiat Jumalan näkökulmasta ja näkisimme mitä Jumala voi tehdä avioliitoissamme, kun annamme hänelle tilaa.

Seurakuntamme avioliittotyö on suunnattu kaikenikäisille ja kaikenlaisissa elämäntilanteissa eläville aviopareille. Samat opit ovat kyllä toki arvokkaita myös seurusteleville ja kihlautuneille pareille. Hekin siis ovat tervetulleita näihin aviopareille suunnattuihin tapahtumiin. Työstä vastaa avioliittotyön tiimi, johon kuuluu tällä hetkellä kolme avioparia: Mariia ja Jyri Aro-Panula, Heidi ja Taneli Laamanen sekä Jenni ja Markus Saarela. Lisäksi tapahtumien järjestelyihin osallistuu eri alojen taitajia, mm. keittiöhenkilökuntaa, lastenhoitajia, luennoitsijoita, muusikoita ja markkinointiosaajia.

Avioliittotapahtumat koostetaan niin, että niissä olisi mukava viettää pieni, elämänmakuinen keidashetki arjen keskellä avioliittoteeman äärellä. Niissä tarjotaan vertaiskokemuksia, tietoa käytäntöön soveltaen sekä jotakin viihdykettä kuten musiikkia ja herkullista suuhun pantavaa. Lastenhoito kuuluu myös olennaisena osana avioliittotapahtumiin. Lastenhoito maksaa 5 €/lapsi. Lapset ovat koko ajan omassa ohjelmassaan ja saavat välipalan. Lastenhoitoon tulee aina ilmoittautua etukäteen.

Seurakuntamme avioliittotyön tiimi kannustaa jokaista avioparia hakemaan lisää tukea ja tietoa avioliittoon viikonlopputapahtumista ja pidemmiltä leireiltä, joita tarjoaa muun muassa Ison Kirjan Toinen toisellemme -työ. Myös Parempi avioliitto ry tukee seurakuntien omaa avioliittotyötä ja tarjoaa mahdollisuuden yhteistyöhön. Yhdistys tunnetaan maanlaajuisesti ja heidän resurssiensa sekä ja mainostuksensa kautta tavoitamme kiinnostuneita myös seurakunnan ulkopuolelta.

 

Lisätiedot: avioliitto [a] jklhelluntaisrk.fi