Jani-Matti opintovapaalle, Jarkko sijaiseksi

  • Ajankohtaista

Jani-Matti opintovapaalle, Jarkko sijaiseksi

Seurakuntamme nuorisopastori Jani-Matti Korpelalle on myönnetty opintovapaa ajalle 1.8.2015 – 31.7.2016.

– Ensi syksynä on meidän perheen aika ottaa uusi konkreettinen askel Jumalan suunnitelmissa, kun aloitamme elokuussa opiskelun Iso Kirjan lähetyskurssilla. Asumme kuitenkin ensi vuodenkin Jyväskylässä ja aiomme olla rakentamassa Jumalan valtakuntaa ja meidän paikallisseurakuntaa opintojenkin aikana, mitä se sitten käytännössä tulee tarkoittamaankaan. Kenties vuoden päästä palaan takaisin näihin hommiin, ellei Jumala johdata muihin maisemiin, Jani-Matti kertoo.

Jarkko_

Seurakunnan johto on päättänyt palkata Jani-Matin sijaiseksi Jarkko Ketolan. Jarkko on seurakuntamme kasvatti ja ollut jo pitkään aktiivisesti mukana nuorisotyössä. Viime keväänä hän työskenteli seurakunnassamme harjoittelijana Jani-Matin ohjauksessa. 29-vuotias Jarkko on valmistunut restonomiksi ammattikorkeakoulusta kansainväliseltä linjalta.

– Minulla on ilo kertoa, että nuorisopastorin hommia tekee opintovapaani ajan mahtava Jumalan mies. On tosi mahtavaa jättää nämä valjaat seuraavaksi vuodeksi luotettavalle miehelle, jonka sydän palaa Jeesukselle ja meidän seurakunnalle, Jani-Matti toteaa iloisena.

Seurakuntana toivotamme Jani-Matille antoisaa ja siunattua opintovapaata sekä Jarkolle siunausta, viisautta ja iloa tehtävään!