Supermix

Super tapahtuma alakoululaisille!

Supermix on kiva tapahtuma alakoululaisille eli noin 6-12-vuotiaille. Se on super, koska lapset ovat huippuja, ja mix, koska tänne mahtuvat mukaan ihan kaikenlaiset lapset! Täällä voit tavata tuttuja ja saada jopa uusia ystäviä. Mikä parasta, moni on saanut täällä maailman parhaimman ystävän – Jeesuksen!

Supermixin löydät vuorollaan Kuokkalasta, Keljonkankaalta ja Muuramesta. Lasten kalenterista löydät kaikki lasten tapahtumat.

Yhteisessä aloituksessa on mukaansa tempaavaa musaa ja mielenkiintoinen Raamattu-hetki, jonka jälkeen lapset voivat valita erilaisia toimintapisteitä. Pisteet vaihtelevat jonkin verran joka kerta. Ohjelmassa on esimerkiksi erilaisia pelejä: sählyä, pöytäjalista, pingistä ja pöytäpelejä. Toisinaan on jänniä kisoja ja visoja, temppurata, kynsistudio, kauneussalonki, taidepaja tai vaikkapa lemmikkipaja.

Jokaisella kerralla nautitaan yhteisistä nyyttäriherkuista (Kuokkala ja Keljonkangas) tai tarjotaan ilmainen välipala (Muurame). Supermixin lopussa kokoonnutaan vielä yhteen ennen kotiinlähtöä, seurataan lasten esityksiä sekä jaetaan palkintoja kisapisteiltä.

Tulevat Supermix-tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia