Lapset ja perheet

Lapset ja perheet ovat tärkeitä seurakunnallemme.

Perhe on Jumalan suunnitelma ja sillä on erityinen tehtävä maailmassa. Kaikenlaiset ja eri elämäntilanteissa olevat perheet ovat tervetulleita seurakuntaamme. Perhe ilmentää Jumalan rakkautta sekä kertoo ja osoittaa lapselle, että hän on rakastettu ja arvostettu, Jumalan luoma upea yksilö.

Seurakunnan ja perheiden yhteinen tavoite on opettaa Raamattua ja kertoa Jeesuksesta seuraavalle sukupolvelle. Otamme seurakunnassa lapset vastaan heti vauvasta saakka. Siunaamme vauvoja jumalanpalveluksissa ja kotona perheiden toivomusten mukaisesti. Siunauksesta jää muistoksi todistus, joka vielä vuosien jälkeenkin muistuttaa tapahtuneesta.

Monipuolisen lasten toimintamme tavoitteena on tukea lapsen hengellistä kasvua. Seurakunnasta lapsi voi myös löytää hyviä kavereita ja turvallisia aikuisia. Sunnuntaisin eri-ikäisten jumisryhmät tukevat perheiden osallistumista jumalanpalveluksiin. Perheen pienimpien kanssa tilaisuutta voi seurata pientila Siirissä.

Lapsityötä tekevät lapsi- ja perhepastorin johdolla vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset, jotka ovat käyneet turvakoulutuksen ja sitoutuneet omalta osaltaan mahdollistamaan henkisesti, hengellisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti turvallisen ympäristön lapsille.

Lapsi- ja perhetyöstä vastaa pastori Heidi Laamanen. Jos kaipaat lisätietoa toiminnastamme tai haluaisit osallistua toiminnan järjestämisen vapaaehtoistyöntekijänä, ota yhteyttä Heidiin (yhteystiedot).

Ilmoittautuminen lasten kesäleireille on avoinna 11.7.2024 saakka IK-opiston sivuilla!
Lisätietoja täältä

Tulevat lasten tapahtumat