Sunnuntain jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus

Koko seurakunta kokoontuu yhteiseen jumalanpalvelukseen sunnuntaisin klo 11. Seurakuntalaiset tulevat kohtaamaan yhdessä Jumalaa sekä kuulemaan Raamatun opetusta. Jumalan kohtaaminen tapahtuu usein rukoillen ja ylistäen. Musiikilla on keskeinen sija jumalanpalveluksessa. Se voi olla ylistykseen johdattavaa, julistavaa tai sielunhoidollista. Jumalanpalvelus lähetetään pääsali Alfredista myös suorana lähetyksenä YouTube-kanavallamme.

Jumalanpalvelukseen tullaan myös kohtaamaan toisia ihmisiä, niinpä ennen jumalanpalvelusta ja sen jälkeen seurakunnan eteinen onkin usein täynnä iloista puheensorinaa. Toisinaan jumalanpalveluksen jälkeen sivusali Lydiassa on tarjolla kahvit tai lounas, usein lähetystyön hyväksi.

Lähetystyötä pidetään esillä seurakunnan jumalanpalveluksissa säännöllisesti. Jumalanpalveluksissa nostetaan esille myös seurakunnan toiminnan ja opetuksen muita teemoja sekä huomioidaan juhlapyhät ja kirkkovuoden tapahtumat. Jumalanpalveluksessa kerätään vapaaehtoinen rahalahja seurakunnan kautta tehtävään työhön.

Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina seurakunta kokoontuu viettämään ehtoollista osana klo 11 alkavaa jumalanpalvelusta. Ehtoollista vietetään muistoateriana, jonka viini ja leipä muistuttavat Kristuksen ristinkuoleman kautta saadusta pelastuksesta.

Myös lapset ovat tervetulleita jumalanpalvelukseen. Perheen pienimpien kanssa vanhemmat voivat osallistua jumalanpalvelukseen myös yläkerran pientila Siirissä, jossa onnistuu myös ruoan lämmitys ja vaipanvaihto. Kouluikäisille on tarjolla omat jumiksensa. Lue lisää lasten jumiksista sekä varkkijumiksesta.