Tervetuloa varkkeihin!

Varkkitoiminta on suunnattu noin 13–15-vuotiaille nuorille, mutta olet tervetullut mukaan jo kuudennen luokan keväällä. Näkynämme on turvallisuus, rohkaiseminen, perheyhteys ja hauskan pitäminen. Haluamme innostaa mukaan seurakuntaan, rohkaista jokaista tuntemaan Jeesus henkilökohtaisesti ja kannustaa jokaista varkkia yksilönä ja tukea heidän omaa timanttista persoonaansa. Tarjoamme varkki-ikäisille seurakunnassa oman paikan, jossa he voivat tutustua muihin uskoviin, saada ystäviä ja tuntea olevansa osa seurakuntaperhettä.

Varkkijumis kokoontuu sunnuntaisin klo 11–12 kirkolla. Varkkijumiksen tavoitteena on vahvistaa identiteettiäsi Kristuksessa ja jokaiselle viikolle on oma teemansa.

Varkkien perjantai-illat jatkuvat 18.2. alkaen hieman uudenlaisina. Kokoonnumme yleensä kirkolla klo 19-21. Illoissa on yhteinen hartaushetki sekä yhteistä hubaa pelien, kilpailujen ja sketsien merkeissä. Tarjolla on myös pientä purtavaa. Huom! Olemme suunnittelemassa illoille uutta ilmettä ja nimeä. Tule mukaan ideoimaan!

Varkkien ohjelmassa on välillä myös retkiä ja leirejä.

Tsekkaa varkkijutut nettikalenterista sekä Instagramista: @jklvarkit.

Varkkitoimintaa ohjaa tiimi, johon kuuluu turvallisia aikuisia ja nuoria seurakunnastamme. Toimintaa johtaa nuorisopastori Riikka Siltala.

Täytä nuorisotyön kuvaus- ja viestintälupa tästä!