Naiset yhdessä NiceDesignissä 27.9.

  • Ajankohtaista

Naiset yhdessä NiceDesignissä 27.9.

NiceDesign-päivä kokosi naiset iästä riippumatta yhteen vaalimaan Jumalan luomaa naisellisuutta ja kauneutta, oppimaan lisää Jumalasta ja itsestään, tutustumaan uusiin ihaniin naisiin ja yksinkertaisesti näkemään, millainen voima on Jumalan luomissa naisissa. Päivää leimasivatkin aitous, yhdessäolo ja rakastava Jumalan läsnäolo. Tällä kertaa NiceDesignia haluttiin mainostaa aiemmasta poiketen myös varttuneemmille naisille, mikä mahdollisti niin arvokkaan ja tänä päivänä valitettavan harvinaisen yhteyden eri sukupolvien välillä.

Päivän aikana Salme Blomster opetti muun muassa siitä, miten erilaiset käsittelemättömät kivut voivat estää meitä vastaanottamasta Jumalan rakkautta. Tällöin toimimme itsekeskeisesti kivuistamme käsin emmekä todella pysty rakastamaan toisia. Vaikeissa tilanteissa meidän ei kuitenkaan tarvitse tehdä muuta, kuin tunnustaa Jumalalle vajavaisuutemme ja antaa Hänelle lupa toimia elämässämme. Raamattu sanookin, ettei Jumala tee väkivaltaa ketään kohtaan, joten Hän ei myöskään paranna tai eheytä ketään väkisin. Antaessani luvan Hänelle, minussa voi alkaa vähitellen yksi asia kerrallaan tapahtua muutosta, joka vie minut syvemmälle Jumalan rakkauteen.

Päivän aikana kuulimme myös aivan ”tavallisten” naisten tositarinoita, joissa korostuivat anteeksianto ja Jumalan huolenpito. Nämä näiset halusivatkin olla rohkeita ja jakaa henkilökohtaisia kokemuksiaan, jotta me muutkin uskaltaisimme olla rohkeita. Päivän sanoma tuntuikin olevan se, miten jokaisessa naisessa on oma ainutlaatuisuutensa; ei sen vuoksi, mitä me teemme, vaan mitä me olemme – Jumalan luomia kauniita naisia.

Tälläkään kertaa kaikkea hyvää ei haluttu pitää seurakunnan seinien sisäpuolella, joten jokainen osallistuja toi mukanaan pienen naiselle sopivan lahjan. Nämä kaikki lahjat annetaan Jyväskylän Katulähetys ry:n Polku kotiin -projektin kautta maahanmuuttajataustaisille naisille, jotka voivat näin konkreettisen yllätyksen kautta tuntea Jumalan rakkauden.

Teksti: Karoliina Kilponen
Kuvat: Pauliina Suni