Jumalan kohtaamisen viikko

  • Ajankohtaista

Jumalan kohtaamisen viikko

Aloitamme uuden vuoden perinteiseen tapaan koko seurakunnan yhteisellä Jumalan kohtaamisen viikolla 8.–15.1., jolloin keskitymme joka päivä yhteiseen rukoukseen. Rukousviikko käynnistyy sunnuntaina 8.1. ehtoollisjumalanpalveluksella ja päätämme sen jumalanpalveluksiin sunnuntaina 15.1.

Kirkon ovet ovat arkena auki useamman kerran päivässä seuraavasti:

Klo 6–8.30 Arkiaamun rukouspysäkki (ma-pe)

Olet lämpimästi tervetullut maanantaista perjantaihin pieneksi hetkeksi hiljentymään työmatkalla tai aamulenkin varrella. Sisäänkäynti aulaan pääovien kautta. Jos rukoileminen aulassa ujostuttaa, myös sivusali Lydia on avoimena rukoilijoille.

Klo 10–16 Avoimet ovet rukoukseen (ma-pe)

Maanantaista perjantaihin ovet ovat päivällä avoimena rukoukseen pääsalin Alfredissa. Sisäänkäynti kirkon sivuovesta, hieman pääovesta oikealle.

Klo 18–19 Rukousilta (ma-la)

Myös yhteinen rukousiltamme järjestetään tällä viikolla jokaisena arki-iltana sekä lauantaina pääsali Alfredissa. Sisäänkäynti pääoven kautta.

Klo 19–20 Ylistystä (ma-pe)

Maanantaina, tiistaina ja torstaina kokoonnumme Ylistyskammioon, keskiviikkona Tukikohta ylistysiltaan ja perjantaina Youth worship -iltaan. Tukikohta ja Youth ovat tällä viikolla osa yhteistä ohjelmaa ja iltoihin ovat erityisesti tällä viikolla tervetulleita ihan kaiken ikäiset. Sisäänkäynti kaikkina iltoina pääoven kautta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan näihin yhteisiin kokoontumisiin pieneksi hetkeksi tai pidemmäksi aikaa, yhtenä päivänä tai vaikka kaikkina päivinä. Voit myös varata viikosta esimerkiksi yhden tai muutaman päivän, jolloin tulet pidemmäksi aikaa rukoilemaan.

Kaikkiin kokoontumisiin voit tulla rennosti ja pelkäämättä. Tilaa on hiljaiselle hiljentymiselle itsekseen ja voimme jakaa yhdessä rukousaiheitamme. Voit myös pyytää esirukousta muilta paikalla olevilta. Velvoitetta ääneen rukoilemiseen ei ole – voit tulla rohkeasti mukaan ja osallistua haluamallasi tavalla. Oleellista on, että hiljennymme yhdessä kuuntelemaan, mitä Jumala haluaa meille puhua, ja kannamme seurakuntaamme rukouksin hänen eteensä.

Lähestykää Jumalaa, niin Hän lähestyy teitä.

Jaak 4:8a