Hyvä Sanoma -lehti suomalaisiin koteihin

  • Ajankohtaista

Hyvä Sanoma -lehti suomalaisiin koteihin

Viikolla 35 jaettiin yli puoleen miljoonaan suomalaiseen kotiin Hyvä Sanoma -lehti. Lehden jakaminen on osa Parasta Suomelle -kampanjaa, jonka helluntaiseurakunnat toteuttavat Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden merkeissä. Tarkoituksena on tarjota parasta itsenäiselle isänmaalle.

Kampanjalehden haastattelut tuovat esiin kristillisen arvomaailman merkityksen eri-ikäisille ihmisille ja koko suomalaiselle kulttuurille. Kokemuksia oman elämänsä varrelta jakaa muun muassa itsenäisen Suomen ikäinen kortesjärveläinen Elli Harju. Tunnetuimpia haastateltavia lehdessä ovat gospelartistit Pekka Simojoki ja Jippu.

Monilla paikkakunnilla Hyvä Sanoma -lehdestä löytyvät myös paikalliset vaihtosivut, joilla seurakunnat kertovat omasta toiminnastaan. Lehden sisältö ja muuta aiheeseen liittyvää materiaalia löytyy verkko-osoitteesta: www.parastasuomelle.fi.

Parasta Suomelle -kampanjan järjestäjinä ovat maamme helluntaiseurakunnat, niiden kotimaantyön järjestö Hyvä Sanoma ry ja kustannusliike Aikamedia.

Jyväskylässä paikalliset sivut sisältävä kampanjalehti jaettiin Palokan asukkaille. Irtonumeroita voi tiedustella Jyväskylän helluntaiseurakunnasta.

Lisätietoja:

Pastori Kenneth Karppinen
Jyväskylän helluntaiseurakunta
050 409 9178
kenneth.karppinen[a]jklhelluntaisrk.fi