Tiedote seurakuntalaisille: Uutta kotia kohti

  • Ajankohtaista

Tiedote seurakuntalaisille: Uutta kotia kohti

Seurakuntamme NÄKY 2016 sisältää tavoitteen valmistautua uuden kirkon rakentamiseen tai vanhan temppelimme peruskorjaukseen. Rakennustoimikunta on tehnyt vanhimmiston ja hallituksen ohjauksessa  pohjatyötä asian etenemiseksi. Haluamme olla mukana hyödyntämässä korttelimme kehityksen mahdollisuuksia uusia tiloja suunnitellessamme. Ympäristömme muuttumisen lisäksi työtä on vauhdittanut 43-vuotiaan temppelirakennuksemme lähivuosina edessä oleva välttämätön mittava peruskorjaustarve.

Vanhimmisto ja hallitus ovat käsitelleet vaihtoehtoja ja päätyneet siihen, että kustannustehokkain pitkän aikavälin ratkaisu seurakuntamme tilatarpeisiin olisi uuden kirkon rakentaminen. Vanhimmisto ja hallitus on päättänyt avata varainkeruun alkupääoman kartuttamiseksi rakennushankkeelle. Olemme saanet näyn, että pystymme keräämään parissa vuodessa ennen rakentamisen alkua miljoona euroa rakennusrahastoon. Miljoona euroa on kahden vuoden säästötavoitteena 25 euroa kuukaudessa jokaista jäsentä kohti.

Kirkon rakentaminen on aivan muuta kuin pelkkä rakennusprojekti – se on tärkeä hengellinen tehtävä, joka ilmentää sitoutumistamme ja antautumistamme Jumalamme palvelemiseen!

Hankkeesta lisää seurakuntalaisille suunnatussa hanke-esitteessä: UKK-esite (pdf-tiedosto).