Tiedote: Kirkon ovet avoinna

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Tiedote: Kirkon ovet avoinna

Toimintamme jatkuu jo käytössä ollein ohjein ja rajoituksin myös uusimpien viranomaislinjausten jälkeen.

Tilaisuuksiin osallistuvien käytössä ovat pääsali Alfred, sivusali Lydia sekä aula. Turvavälien säilymiseksi tilojen istumapaikoista on käytössä alle kolmannes eli tilaisuuksiin mahtuu mukaan korkeintaan 180 osallistujaa. Suljemme kirkon ovet, kun paikat täyttyvät.

Tilaisuuksien toteutumisen edellytyksenä on edelleen turvallisen osallistumisen varmistaminen jokaiselle. Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan turvaväleistä sekä käsihygieniasta ja käytetään kasvomaskeja.

Jos sinulla on edes lieviä koronaan tai flunssaan liitettävissä olevia oireita, jää kotiin ja osallistu tilaisuuksiin livelähetyksen kautta!

Viikoittaiset tilaisuudet kirkolla ja livelähetyksenä

ti klo 19 Pyhän Hengen ilta Facebookissa ja kirkolla
ke klo 19 Tukikohta YouTubessa ja kirkolla 1.9. alkaen
su klo 11 Jumalanpalvelus YouTubessa ja kirkolla
su klo 15 International Service YouTubessa ja kirkolla

Sunnuntaisin klo 11 myös puuhapyhikset lapsille kirkolla. Alle 6-vuotiailla on hyvä olla oma aikuinen mukana.

Huom! Su 5.9. järjestämme kolme peräkkäistä ehtoollisjumalanpalvelusta, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan paikan päälle.

Tarkemmat tiedot toiminnastamme ja mahdollisista muutoksista löydät verkkosivuiltamme sekä sosiaalisesta mediasta (Facebook, Instagram).

Rukoillaan varjelusta ja voimia toinen toisillemme tähän syksyyn. Taivaallinen Isä kulkee kanssamme joka hetki. Olemme yhä #korkeimmansuojassa.

Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo Herralle: ”Sinä olet minun turvani ja linnani, minun Jumalani, johon minä luotan.” —

Koska hän on kiintynyt minuun, minä pelastan hänet. Minä vien hänet turvaan, koska hän tuntee minun nimeni. Hän huutaa minua avukseen, ja minä vastaan hänelle. Minä olen hänen kanssaan ahdistuksessa. Minä vapautan hänet ja kunnioitan häntä. Minä tyydytän hänet pitkällä iällä ja suon hänen nähdä valmistamani pelastuksen. (Ps. 91)

 

Lisätiedot

Esa Hyvönen, johtava pastori
Ari Kuisma, vanhimmiston puheenjohtaja
Hannamari Ahvenus, pastori, lapsi- ja perhetyö
Tuomo Lehtimäki, pastori, seurakuntatyö
Sandesh Robert, pastori, Jyväskylä International Christian Fellowship

kaikkien sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi