Tiedote: Jatkamme toimintaa etänä

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Tiedote: Jatkamme toimintaa etänä

Jyväskylän kaupungin suosituksia noudattaen jatkamme toiminnan rajoituksia 1.3.2021 saakka. Toimitilamme Toivonkulma ja Helluntaikirkko (Tapahtumakeskus Helmi) ovat suljettuina. Jumalanpalvelukset ja muut isommat tapahtumat järjestetään vain livelähetyksinä. Rajoitus koskee sunnuntain jumalanpalveluksia (klo 11 ja klo 15) ja pyhäkouluja, keskiviikon Tukikohtaa sekä tiistain Pyhän Hengen iltaa.

Livelähetykset tilaisuuksistamme

ti klo 19 Pyhän Hengen ilta Facebookissa
ke klo 19 Tukikohta YouTubessa
su klo 11 Jumalanpalvelus YouTubessa
su klo 11 Minipyhis YouTubessa (7.2.2021)
su klo 15 International Service Facebookissa (pois lukien 7.2.2021)

Suosittelemme seurakuntalaisia välttämään kaikkia tarpeettomia kontakteja ja suosimaan etäkokoontumisia. Konsultoituamme Jyväskylän kaupungin vastuulääkäri Ilkka Käsmää haluamme kuitenkin kaupungin linjausten mukaisesti tarjota lapsille ja varkeille mahdollisuuden kokoontua turvallisuusohjeita noudattaen, mukaan lukien suositus kasvomaskin käytöstä yli 12-vuotiaille.

Lasten harrastustoiminta jatkuu pienissä ryhmissä ja verkon välityksellä. Tammikuun lopusta alkaen luvassa on muun muassa Säihke-kuoron harjoituksia, palloilumix Tikan koululla sekä Säpinä-muskari ja perhekerhohetkiä Zoomissa. Tarkemmat tiedot lapsityön toiminnoista päivittyvät verkkosivuillemme lasten kalenteriin.

6.–9.-luokkalaisten varkkien kerhotoiminta jatkuu tammikuun lopulla pienryhmissä ja ulkoillen. Iltoihin tulee ilmoittautua etukäteen. Tarkemmat tiedot toiminnasta ovat verkkosivuillamme sekä Instagramissa @jklvarkit.

Nuoria, työikäisiä ja senioreita kannustamme pitämään yhteyttä toisiinsa pandemiaohjeita noudattaen. Vaikka emme voi tavata toisiamme vapaasti, pidetään yhteyttä toisiimme verkon välityksellä, puhelimitse tai tapaamalla ulkona turvaetäisyyksin. Kuluneen vuoden aikana yhteyteemme on tullut myös paljon uusia henkilöitä – otetaan rohkeasti yhteyttä heihinkin.

Tämä aika etätöineen, rajoituksineen, epävarmuuksineen ja taloudellisine huolineen kuormittaa meistä monia. Kannetaan toinen toisiamme ja koko kaupunkiamme edelleen rukouksin. Pyydetään, tähän kevääseen meille jokaiselle sujuvaa arkea, levollista mieltä sekä vahvaa luottamusta Jumalan huolenpitoon.

Jos kerran yhteys Kristukseen rohkaisee ja hänen rakkautensa suo lohdutusta, jos Henki meitä yhdistää ja jos tunnemme hellyyttä ja myötätuntoa toisiamme kohtaan, niin tehkää minun iloni täydelliseksi ja olkaa yksimielisiä. Liittäköön teitä toisiinne rakkaus, sopu ja sama mieli.

Fil. 2:1–2

Lisätiedot

Esa Hyvönen, johtava pastori
Ari Kuisma, vanhimmiston puheenjohtaja
Hannamari Ahvenus, pastori, lapsi- ja perhetyö
Timo Raassina, pastori, nuorisotyö
Sandesh Robert, pastori, Jyväskylä International Christian Fellowship

kaikkien sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@jklhelluntaisrk.fi

puhelinnumerot löytyvät verkkosivuiltamme